Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Po „díře v hlavě“ Zaorálka krvácel i Bělobrádek. Obličej si odřel při pádu z kola

Autor: simao - 
6. října 2017
12:15

Není to tak dávno, co volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek (ČSSD) mluvil o „díře v hlavě“ po nehodě jeho limuzíny na Znojemsku. Během předvolební kampaně však nyní došlo i na další karambol. Na kolo vyrazil šéf lidovců Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL). Spadl, odřel si obličej, ale jel prý dál. „Blonďák nezná bolest,“ procedil náchodský rodák podle Náchodského deníku. 

Lídři královéhradeckých kandidátek se vydali na kolo, nechyběl náchodský starosta Jan Birke (ČSSD), Klára Dostálová z ANO či komunistický poslanec Zdeněk Ondráček (KSČM). A přijel i Pavel Bělobrádek, šéf KDU-ČSL.

Z cyklovyjížďky, na které se řešily problémy (nejen) v kraji, si však odnesl krvavou památku. Spadl z kola v Lochenicích, uvedl Náchodský deník. „Příliš živá přední brzda,“ glosoval Bělobrádek svůj pád. 

Když pak Bělobrádek se šrámy v obličeji komentoval v ČT problém sdílené ekonomiky, který se řeší v souvislosti s taxislužbou Uber či ubytovací službou Airbnb, jeho čerstvé zranění zaujalo na první pohled. „Mám jen drobné oděrky. Při kampani jsme jeli po cyklostezce a já jsem prudce zabrzdil a trochu jsem se odřel,“ nedělal vědu ze svého zranění vicepremiér pro vědu, výzkum a inovace.

„Miluj komentujícího svého“

Bělobrádek před časem na sociální síti zaujal nešťastným vyjádřením na konto ženy, které umřel pes. Diskutující na sociálních sítích mu slova o tom, že pes nezemřel, ale „chcípl“, nezapomenuli ani po jeho nehodě na kole.

„Pavel Bělobrádek přeletěl řidítka a spadl z kola. Ještě že nechcípnul. Teda pardon... Nezemřel,“ uvedl na Twitteru jeden z diskutujících. „Pavel Bělobrádek spadl z kola. AU! To je nepříjemné. Ale zase je to generálka na čas po volbách. Ten pád u lidovců bude možná ještě větší!“ prorokoval další z nich.

Právě směrem k diskutujícím přitom KDU-ČSL natočila a dnes zveřejnila nový předvolební spot „Miluj komentujícího svého!“. „Já nejsem zootechnik, já jsem veterinární lékař. Zootechnička byla moje maminka a táta taky veterinář,“ opravuje v něm Bělobrádek komentář z internetu. A ohrazuje se proti další reakci z internetu, že by se KDU-ČSL spojila i s ďáblem. „S ďáblem se nespojíme, já mohu vyloučit, že bychom se spojili s komunisty, s Okamurou anebo že bychom byli ve vládě, kde bude někdo trestně stíhán,“ dodal.

Úraz na hlavě měl i kolega z vlády Zaorálek

Bělobrádek je přitom další z lídrů, který během kampaně „cedil krev“. Oproti němu si však větší ošetření vysloužila nehoda Bělobrádkova vládního kolegy, ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka (ČSSD). Ten se během kampaně účastnil mj. vinobraní ve Znojmě, jeho limuzína však bourala.

I on se přitom udeřil do hlavy. „To, že jsem se praštil do hlavy, tak tomu jsem žádnou velkou váhu nepřipisoval,“ popisoval po nehodě Zaorálek. „Když jsem zjistil, že mám tu krev všude a nahmatal jsem si nějakou díru v hlavě, tak jsem si říkal, ježíšmarjá co to je,“ popisoval volební lídr ČSSD. A prozradil, že to byli přítelkyně Šárka Bednářová, někdejší moderátorka ČT, a osobní ochránce, kdo mu v danou chvíli do příjezdu lékařů nejvíce pomáhali.

To Bělobrádek si prý po karambolu pomohl sám. Zvedl se a vyrazil dál na cyklovyjížďku se slovy: „Blonďák nezná bolest“, uvedl Náchodský deník.

Video  Lubomír Zaorálek promluvil o přítelkyni. Byla s ním u nehody  - Jakub Veinlich
Video se připravuje ...

Nezadat ( 6. října 2017 16:29 )

naidka ( 6. října 2017 15:18 )

Máš napsat po našom - sviňa, Baryne.

naidka ( 6. října 2017 15:15 )

Typická silniční vyrážka. Střízlivý člověk si neodře obličej, jenom opilci mají zpomalené reflexy a nechrání si při pádu hlavu.. Ale je pravda, že se jim většinou nic vážného nestane.

Orim Kenarab ( 6. října 2017 13:58 )

 Kto má škodu má aj hanbu. Alebo karma je zdarma?

Nezadat ( 6. října 2017 13:35 )

Blbost,dostal po té blbé držce a svádí to na kolo.Haj.zl křivej neumí přiznat ani pravdu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa