Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Soukromý mejdan na Hradě: Mynář velkopansky oslaví své padesátiny. Za kolik?

Autor: jko - 
8. června 2017
13:38

Já na to mám, tak si poskočím! Přede mnou hned každej hačačá… Tohle se zpívá v písničce, ale Zemanův kancléř Vratislav Mynář (49) podle toho i žije. Na své padesátiny hodlá po královsku zapařit. Kde jinde než na Pražském hradě! K tomuto účelu si pronajal Jižní zahrady. Podle ceníku ho to mohlo vyjít na 180 tisíc!

A akce to bude 22. června podle všeho pořádná. Na oslavu si totiž Mynář může pozvat až 1200 lidí. „Pozváni byli přátelé, kamarádi a kolegové z práce, tak jak to dělá téměř každý, kdo chce něco oslavit,“ řekl kancléř Blesku. Prozradil, kdo mu zahraje, a tady neutajil své moravské kořeny. O hudbu se totiž na party postará »klasická « moravská cimbálovka.

Mynář nevidí ve své privátní oslavě v zahradách Hradu žádný problém. „Když tu možnost má každý, tak to není žádné papalášství. Navíc tím přispívám do rozpočtu Správy Pražského hradu,“ vysvětloval místo konání. „Pronajal jsem si prostory ve večerních hodinách za stejných podmínek, jako má kterýkoliv jiný zájemce o pronájem prostor k tomu vyčleněných na Pražském hradě, za plnou ceníkovou cenu,“ uvedl.

Kolik co na Hradě stojí? Kolik co na Hradě stojí? | infografika Blesku

Nutno dodat, že Mynář není první vysoký hradní úředník, který v sídle českých prezidentů pořádá mecheche. Vloni v zahradách Letohrádku královny Anny »pařil« poradce prezidenta Martin Nejedlý (50). Mynář proslul jako »pán Hradu«, když delegaci osvětimanských občanů umožnil chovat se tu jako doma.

Rozhovor s kancléřem prezidenta republiky:

3337380:gallery:true:true

ttom ( 8. června 2017 18:43 )

Pane Mynář, toto si může dovolit každý? To si může dovolit 10 milionů obyvatel České republiky? Vy opravdu netušíte, že například na Moravě jsou výplaty 12 tisíc čistého? Vy na Hradě jste z úplně jiného světa. Takovou šlechtu už nikdy nevolit. To by měl zakročit prezident, jako přímý nadřízený pana Mynáře, ale nezakročí, protože je evidentní, že pan Mynář si může dovolit všechno a to se ukázalo i ohledně bezpečnostních prověrek. Toto je výsměch všem občanům Česka. A vzpomeňte si občané, kdo to byl, kdo nechtěl zveřejnit za žádnou cenu platy zaměstnanců Pražského Hradu? No přeci pan Mynář !!! Tato sebranka se nám ze shora směje do ksichtů.

pomoooc-hori ( 8. června 2017 17:47 )

Kašpar zdenekk si zas přišel honit mikropindíka.

kardinal25 ( 8. června 2017 17:31 )

je to *** preju mu at mu pri tom velkopanskym hodovani za nase penize zaskoci kost v krku a na miste bude ******

11karel11 ( 8. června 2017 17:19 )

Ty evidentně máš psychické újmy.

DWEI ( 8. června 2017 17:15 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa