Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Škromach pózuje v trávě a vaří na čundru. Jak vypadal ve dvaceti?

Autor: Zuzana Štíchová - 
11. listopadu 2016
05:35

Zdeněk Škromach po dvaceti letech opustil český parlament, když v říjnu neobhájil ve volbách post senátora. Zároveň se na veřejnosti objevilo několik zajímavých fotografií z jeho minulosti. Nejprve ČSSD zveřejnila jeho svatební snímek, aby pak sám Škromach přidal na sociální síti fotky z čundru i dětství. Podívejte se, jak vypadal.

Za poslední měsíce viditelně zhubl, po konci v Senátu hledá zaměstnání a zvažuje kandidaturu v prezidentských volbách. Málokdo by ale bývalého ministra Zdeňka Škromacha poznal na fotografiích, které zveřejnil na sociální síti. Dvacetiletý štramák ležérně se povalující v trávě a vychutnávající si sladkosti měl před sebou ještě čtvrt století, než usedl do křesla ministra práce a sociálních věcí ve vládě Vladimíra Špidly.

Zdeněk Škromach ve 20 letech: Ležérní póza v trávě Zdeněk Škromach ve 20 letech: Ležérní póza v trávě | Facebook / Zdeněk Škromach

Ze stejné doby pochází také další fotka z čundru. „Je z doby, kdy mně bylo asi 20 let. Tenkrát se říkalo, že jsme ‚čundrovali‘. Prostě jsme jezdili po republice s kamarády. Toto byla cesta na východní Slovensko,“ popsal pro Blesk.cz „trampskou“ fotku Škromach.

Zdeněk Škromach ve 20 letech: S kamarády čundráky cestoval po Československu. Zdeněk Škromach ve 20 letech: S kamarády čundráky cestoval po Československu. | Facebook / Zdeněk Škromach

Čundr vyměnil za bazének

„Dnes už na to není moc čas. Tak alespoň grilovačka na zahradě u bazénku s vnoučaty,“ dodal možný kandidát na prezidentskou funkci, který svým bazénkem celorepublikově proslul.

Druhou Škromachovou kratochvílí moderního rázu se stalo focení selfie. Často ho prý o společnou fotku prosí mladší lidé. „Někde se šíří, že kdo nemá selfie se Škromachem, jako by nebyl (smích). Díky selfie, které paradoxně nikdy nevzniklo v Terezíně, tak mám dokonce i videoklip od Xindla X, kde jsem společně s Barackem Obamou, který se zase fotil někde na pohřbu Mandely v JAR. Je to věc, která sbližuje,“ komentoval svůj koníček Škromach v době, kdy naposledy zasedal v Senátu.

dzery ( 11. listopadu 2016 11:27 )

Potkat ho na čundru tak ho nakopu do ....

hejhej ( 11. listopadu 2016 11:27 )

Škromach je čím dál trapnější a odpornější. Je to politická mrtvola a nemůže se s tím smířit, tak bude neustále cpát své fotky do bulváru, aby se na troubu nezapomínalo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa