Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mrtvice na jednání KSČM. Europoslance Maštálku odvezla ze Sněmovny záchranka

Autor: val - 
16. září 2016
10:20

Komunistického europoslance Jiřího Maštálku odvezla v pátek přímo z Poslanecké sněmovny sanitka záchranné služby. Informoval o tom server Novinky.cz, podle kterého europoslance postihla při jednání s vedením strany mozková příhoda.

„Mohu potvrdit, že Jiřímu Maštálkovi jsme museli zavolat lékaře ze Sněmovny, který následně zavolal sanitku,“ uvedl pro Právo předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik.

„Během jednání vedení strany se mu udělalo poněkud nevolno, tak jsme k němu zavolali parlamentního lékaře. Já jsem pak odcházel na jednání sněmovny, takže dál už nemůžu nic potvrdit,“ doplnil Kováčik pro Blesk.cz. Podle informací Blesku Maštálku odvezli do nemocnice na pražském Karlově náměstí. „Je v dobrých rukou,” věří jeho kolegové. 

Příliš informací o něm ale nemají, nebo se s nimi nesvěřují. „Zatím zpětnou zprávu nemáme,” uvedl pro Blesk.cz poslanec Zdeněk Ondráček. 

Europoslanec ve Sněmovně jednal s vedením strany. Sanitka jej podle serveru odvezla v půl desáté ráno. V té době akorát poslanci vydali ke stíhání jeho stranickou kolegyni, poslankyni Alenu Nohavovou, kvůli dopravní nehodě.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

..krakonos500 ( 17. září 2016 17:23 )

Vstanou noví bojovníci, rudý prapor zavlaje a budeme věšet ódesáky po lucernách!

vseznaleksenior ( 16. září 2016 17:29 )

To mate pravdu.... Ti co v ramco Obcanskeho fora existencne likvidovali lidi aby sami byli u koryta, ty by meli zaviratg

vseznaleksenior ( 16. září 2016 17:27 )

To bylo kdysi... Po francouzske burzioasni revoluci casem nastaly take poprqavy

agfor ( 16. září 2016 15:20 )

To ho kleplo z těch poslaneckých žvástů ?

gabreta ( 16. září 2016 15:07 )

Jak komouše nemůžu ani cejtit, tak je docela smutný vidět, jak lidi přejí druhému zdravotní problémy. Dost smutnej úpadek mravů!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa