Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Komunistickou poslankyni Nohavovou bude stíhat policie. Sněmovna souhlasila

Autor: val - 
16. září 2016
09:20

Policii nic nebrání, aby zahájila trestní stíhání poslankyně KSČM Aleny Nohavové. Podezírá ji z ublížení na zdraví z nedbalosti, čehož se měla dopustit při dubnové dopravní nehodě. Doporučení vydat ji k trestnímu stíhání podpořil už ve středu mandátový a imunitní výbor. Sama poslankyně s tím souhlasila.

„Plně se ztotožňuji s vyjádřením imunitního výboru a dávám souhlas k mému stíhání,“ prohlásila v pátek před poslanci Nohavová. „Mám zájem na tom, aby dopravní nehoda z 6. dubna byla do nejdříve vyřešena,“ dodala. 

Pro její vydání hlasovalo 112 poslanců ze 134 přítomných. Proti nebyl nikdo.

Policie chce poslankyni stíhat pro podezření z nedbalostního ublížení na zdraví. Nohavová označila nehodu za běžnou. Z jejího vyjádření vyplynulo, že nedala přednost v jízdě. „Tudíž jsem považovaná za hlavního viníka, ale to neznamená, že jsem hlavní viník,“ řekla už dříve novinářům. Na místě podle ní nebyla žádná zranění. Až následně se prý dozvěděla, že druhá účastnice skončila v pracovní neschopnosti.

krutasbimbo ( 16. září 2016 14:40 )

Na to ti Zemča sere.

moiaza ( 16. září 2016 12:05 )

Sněmovna nemá zřejmě co na práci. Vždyť to by měla být naprosta samozřejmost. Pokud někoho nabourám, nebo ublížím na zdraví, musím nésti zodpovědnost. Policie vyšetří a justice bude soudit. Pak teprvé záleží na známostech a sumě na účtech.

sores ( 16. září 2016 09:52 )

 rego: včetně tebe! Co kapitalistických současných politiků dělá za přestupky,nabourají několik aut, jezdí nachlastaný,jezdí bez řidičáku jako nedávno ten policajt co zničil hafo aut atd.a vůbec nic z toho nemají! To se ti zdá v pořádku? Sice to o nich zveřejní v telce ale tím to končí!! Tak buď soudný!

tetahb ( 16. září 2016 09:38 )

Tebe za kou.e do průvanu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa