Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Klaus má kravatu od Donalda Trumpa. „Být Američanem, volím ho,“ přiznal

Autor: Vera Renovica - 
29. června 2016
05:00

U bývalé hlavy státu Václava Klause (75) není ani výběr kravaty náhodný. Do Studia Blesk totiž dorazil s fialovou vázankou a prozradil, že je značky Donald Trump Collection.

Ano, jde o toho miliardáře a kandidáta na amerického prezidenta, který zbohatl na nemovitostech, ale investuje do různých odvětví, včetně módního. „Kdybych byl americký volič, měl bych tendenci páchat sebevraždu, jak hluboko klesla ta země,“ okomentoval „kvalitu“ kandidátů Klaus.

Vylučovací metodou ale došel k tomu, že kdyby u urny v listopadu stál, vybral by si Trumpa. Ten je obviňován z populismu a navrhuje mimo jiné na hranici USA s Mexikem postavit zeď, aby zabránil imigraci. Klaus připouští, že Trump není jeho šálkem čaje, avšak by „určitě nemohl volit paní Clintonovou (bývalá první dáma a ministryně zahraničí USA, pozn. red.)“ ani jiného „kandidáta demokratické strany“ – v překladu žádné »levičáky«.

Ani Hillary Clintonová navíc nemá čistý štít a je často obviňována z toho, že politickou činnost podřizuje svým obchodním zájmům.

Podívejte se, jak Václav Klaus okomentoval výběr své kravaty:
Video  Václav Klaus a jeho kravata  - Blesk TV
Video se připravuje ...

 

lillyli ( 21. srpna 2016 11:59 )

Souhlasím. Taky nejsem žádný obdivovatel Trumpa, ale on je menší zlo. A s Klausem máte pravdu, bohužel. Nástupce nemá.

ivoadler ( 30. června 2016 11:34 )

Proč bych si měl duši zatěžovat nějakou lží? A ještě k tomu v diskusi s nějakým regem! Vůbec nelžu, nemám to zapotřebí. Jak jsi přišel na to, že mé maily jsou lživé?

lesnismes ( 29. června 2016 22:54 )

Go f-uck you self a-hole.

blamal ( 29. června 2016 11:39 )

ivoadler ( 29. června 2016 10:48 )

Taky bych volil Trumpa, Václave. Clintonová patří do válkychtivého tábora Demokratické strany. A vůbec, kandiduj! V politickém spektru napravo od Zemana není politik, který ba se ti vyrovnal. Přece nebudu volit Horáčka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa