Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Babiš stihl svatbu na poslední chvíli. Jermanové přinesl puget rudých růží

Autor: mim, simao - 
18. června 2016
14:24

Na zámku Konopiště si své „ano“ řekli v sobotu místopředsedkyně Sněmovny Jaroslava Jermanová (45, ANO) a její o 15 let mladší partner Jakub Pokorný (30). Svatbu si nenechal ujít ani šéf ANO Andrej Babiš. Přispěchal na poslední chvíli a Jermanové přinesl puget rudých růží.

Jsou spolu na billboardech před krajskými volbami ve Středočeském kraji. Teď se Andrej Babiš a Jaroslava Jermanová potkali i na svatbě. Šéf ANO a vicepremiér přijal pozvání a coby jeden ze svatebních hostů dorazil do Růžové zahrady na zámku Konopiště, kde se v sobotu odpoledne Jermanová vdávala.

Vzala si svého mladšího partnera Jakuba Pokorného. A přál jim nejen Babiš, ale i počasí. Po propršeném týdnu vysvitlo na Benešovsku sluníčko. Nevěsta oblékla bílé krajkové šaty, ženich k oltáři vyrazil v bílém také.

Obřad se nesl v uvolněné atmosféře za přítomnosti zhruba 60 příbuzných z obou stran a hostů, mezi kterými nechyběli ani další političtí kolegové z ANO včetně dřívějšího moderátora, dnes poslance Stanislava Berkovce.

Video  Svatba Jaroslavy Jermanové na Konopišti. Pogratulovat přišel i Andrej Babiš.  - Blesk - Marcel Mihálik, Robert Klejch
Video se připravuje ...

Druhá svatba Jermanové. Druhé dítě nevyloučila

Pro Jermanovou to nebyla svatební premiéra. „Byla jsem vdaná, takže toto bude moje druhá svatba. Z prvního manželství mám syna,“ prozradila před dvěma měsíci Blesku, když se pochlubila zásnubním prstýnkem.

Byla sice rozhodnutá, že už se znovu do vdavek nepožene, ale časy i lidé se mění. A Jermanová je přesvědčená, že tentokrát udělala správné rozhodnutí a své „ano“ řekla tomu pravému. „My se známe delší dobu z Benešova, takže jsme se potkávali a nějak z toho vyplynul vztah,“ vzpomíná.

Proč zvolili k obřadu právě Konopiště? „Vztah ke Konopišti mám dlouholetý, je to krásný prostor a čiší tam na vás pozitivní energie,“ říká Jermanová.

V rozhovoru pro Blesk promluvila i o tom, jak to bude se svatební cestou. Možná prý vůbec nebude… „Svatební cestu rozhodně neplánujeme, protože nevím kdy. My jsme spolu rádi a je nám úplně jedno, jestli jsme v Benešově, nebo někde u moře,“ říkala ještě v dubnu politička, která se chystá na krajské volby, v nichž kandiduje ve Středočeském kraji.

Podzimní krajské volby se blíží, otázkou je však nejen to, zda se z Jermanové stane nová hejtmanka. Ale také, zda je v jejím osobním životě v plánu další potomek. „Já jsem ve věku, kdy se děti neplánují. Buď přijdou, anebo nepřijdou. Já už jedno dítě mám. Na druhou stranu nikdy nevíte, co vám život připraví,“ dodala před časem Jermanová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ellenic ( 19. června 2016 10:33 )

Žít s o hodně mladším chlapem je teď veliká móda . Problém je, že ty postarší ženy nechápou, že žít s kolouškem není jako když má muž ženu o 10 - 15 let mladší. Některým by ti kolouchové mohli býti spíše syny, než partnery .

jity ( 19. června 2016 09:51 )

Proboha na stará kolena, kdy už by měla mít zaděláno spíše na vnoučátka, takovou slávu. To je snad její první svatba? Tak bych se nechala oddat někde bez diváků, jen se svědky.

majojo ( 19. června 2016 03:10 )

Panebože, ten Andrej má ale vkus! To mohl rovnou položit věnec!

ikolop ( 19. června 2016 01:19 )

Milana S., Brno: Doufám, že změnu soudce navrhnou a uskuteční se. Vypadá to, že soudkyně Králová má buď psychickou poruchu nebo se u ní projevuje stařecká demence, případně, že ji a celou rodinu někdo bohatě zajistil na stáří. Říkala jsem si, že si připadá jako hrdinka hájící v jejích očích celou společností pronásledovaného Romea a Julii. Pak jsem se podívala na její hodnocení a je tam případ, kdy dala klukovi za slovní urážku nějaké mladice 3 měsíce podmínku, a když se odvolal, ještě přitvrdila. Můžete se připojit na: http://www.znamysoudce.cz/Soudce.aspx?id=483 Stanislav K.: Připomínám slova samotného V. Havla: Nebudou-li zákony občanům vyhovovat tak se ty zákony musí změnit. Máme zákony které vyhovují šejdířům, podvodníkům a korupčním mafiím. Leo V.: Když tak sleduji schvalování účelových zákonů, posilování státní moci a exekutivy, bezbřehé a protiprávní řádění exekutorů a omezování občanských svobod a práv vyvolává to ve mě jisté asociace. Podobně to začínalo v padesátých létech minulého století. Tehdy diktátem z Moskvy pod rouškou budování lepší společnosti. Co to budujeme dnes pane Sobotko,Chovanče,Dientsbiere,Šabatová a další? Zatím to nedovedu definovat, ale připomíná mi to něco mezi romským a imigračním skanzenem a Kocourkovem. Michal M.: D.vka jedna! Martin B.: Mám obavu, že tý udřený kobyle z bufetu to všechno projde. Zdeněk B.: Co se to tu vlastně děje. Jeden premiér si vydržuje milenku za státní finance, druhý je křišťálově čistý. Sekretářka velí rozvědce. Poslanci se válí v bazéncích, nechodí do práce a když už tak se tam opíjejí, levně najedí a hurá služebními auty domů. Soudy nesmí odsoudit je, ani jiné velmi movité. Co tak vzít vidle a nastrkat jim je do zadků.

kamoska_zigzag ( 19. června 2016 00:17 )

Jééé, to jsme mu to hezky nandali!! Jsme šikulky!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa