„Tak se nám ta svatba blíží urputným kvapíkem. Upozorňoval jsem všechny, ať se vykašlou na užitkové dary (už jsem na jedné zažil šestnáct stejných mixérů), ale že obálečka s příspěvkem do života neurazí, aby bylo čím zaplatit svatební mejdan. Hlavně ať už máme to zařizování za sebou,“ napsal si zpěvák Aleš Brichta na sociální síť.

Snad se mu jeho přání vyplnilo a svatebčané, mezi kterými byli také jeho kolegové z branže Petr Janda, Lou Fanánek Hagen nebo politik Tomio Okamura, novopečeným manželům věnovali nějakou tu plnou obálečku.

Pro Joannu to byla první svatba a samozřejmě byla před obřadem nervózní.  „Od rána jsem velmi nervozní. Držíme české tradice, které jsou stejné jako v Polsku, takže od včerejška mě Aleš neviděl a i teď se před ním schovávám,“ netajila se Joanna, která trvala na předmanželské smlouvě, aby zavřela ústa zlým jazykům, kteří hlásali, že si jednookého zpěváka bere pro peníze.

Brichta ale žádné nervy neměl. Tohle se chlapovi stává několikrát za život, tak nevím, proč bych měl být nervózní,“ sdělil Blesk.cz před obřadem. Snad to tedy hrdličkám vyjde.

Video
Video se připravuje ...

Hodně nervózní rozhovor s Brichtovo nevěstou! Co řekla před svatbou? David Turek, Petr Soukup

VŠE O SVATBĚ ALEŠE BRICHTY NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie: Svatba Aleše Brichty
71 fotografií

Fotogalerie
74 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Šokující slova Jandy a Fanánka na svatbě Aleše Brichty! Co řekli ve svých gratulacích? David Turek