Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kalouskova tetovaná kráska Adamová si vzala slovenského „ajťáka“

Autor: kal - 
2. května 2016
05:01

Místopředsedkyně TOP 09 Markéta Adamová (31) se o víkendu vdala. Kráska z partaje Miroslava Kalouska (55), která má výrazné tetování, měla svatbu na Slovensku v kostele. A součástí obřadu byla i mše. Ve vsi Radôstka si vzala Slováka Tomáše Pekara, který pracuje jako počítačový odborník v Praze.

„Oba jsme katolíci a manželství je pro nás důležitá svátost. Měli jsme středně velkou svatbu o 65 hostech, přijeli z různých koutů Česka, Slovenska, ale i z Německa,“ řekla Blesku poslankyně, ze které je teď Markéta Pekarová Adamová. Kalouska ani „knížete“ Karla Schwarzenberga (78) na obřad nezvala. „Chtěli jsme svatbu především v kruhu rodiny a přátel,“ dodala.

„Svatba se velmi podařila, počasí jsme si nemohli přát hezčí (na to, že tři dny před svatbou v těch místech ještě sněžilo). Mše byla taktéž nádherná, farář nám do života přál nejen hodně zdraví a Boží pomoci, ale i trpělivost, toleranci a pochopení jeden pro druhého,“ libovala si Adamová Pekarová.

Svatebčané o půlnoci rozkrojili dort. „Bavili jsme se a tančili až do rána, nikdo se nepobil, takže to považujeme za úspěšné vkročení do manželského života,“ dodala novomanželka.

Video se připravuje ...
Další videa