Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

„Paroubkova Barbie“ zmizela z Twitteru. Tvrdila, že to chtěl Zeman

Autor: kal, vr - 
16. října 2015
15:30

Sociální explozi předvedla při pátku někdejší naděje ČSSD Alena Borůvková na sociálních sítích. Poté, co Blesk upozornil, že chování manželky českého velvyslance ve Švýcarsku Karla Borůvky otřásá českou diplomacií, přišla další „darda“. Borůvková přišla se sérií příspěvků, které začala tím, že na příkaz prezidenta Miloše Zemana musí s psaním přestat. Hrad to označil za nesmysl. Borůvka si účet nakonec zrušila.

„Na pokyn pana prezidenta se odpojuji ze sociálních sítí,“ napsala Borůvková na Twitter. Ale místo toho to vypadá, že se na sociální sítě „přisála“ snad ještě víc, než kdy dřív. V pátek dopoledne tu chrlila jeden příspěvek za druhým v řádu minut. Například o tom, že poté, co se o ni začala zajímat média, „tři dny do sebe nedostala ani sousto“.


„Důrazně bych doporučila do éteru nedráždit mne. A ruce pryč od rodiny. Já nikomu neškodím. Což není pravda obráceně,“ vzkázala na Twitteru žena, která za éry expremiéra Jiřího Paroubka útočila na vstup do nejvyšších pater sociální demokracie.

 

Opravdu chtěl teď právě Hrad, aby na sociálních sítích „sklapla“? „Tuto informaci mohu jedině vyloučit, není pravdivá. Pan prezident během probíhající krajské návštěvy, i kdykoliv jindy, komunikační patálie paní Borůvkové vskutku neřešil. Jde plně o záležitost ministerstva zahraničních věcí,” vzkázal Zemanův mluvčí Jiří Ovčáček.

Borůvková slibuje megadohru. A vyhrožuje smrtí

Prakticky okamžitě po vydání první verze pátečního textu na Blesk.cz přispěchala Alena Borůvková s další vlnou reakcí. Informaci, že má skončit s aktivitami na Twitteru na pokyn prezidenta, prý dostala od svého manžela velvyslance. A tomu ji zas měl sdělit „bývalý kolega Robert Jarkovský“.

 

Buď jak buď, „Paroubkova Barbie“ teď v celé věci slibuje „megadohru“. Zároveň varuje: „Pokud chcete mého manžela zabít, pokračujte tímto stylem. Ale rozeštvat nás se vám nepodaří.“ V pátek odpoledne už byl účet Aleny Borůvkové z Twitteru pryč.

blujul ( 17. října 2015 14:16 )

Jako manželka velvyslance chodí na oficiální akce a reprezentuje nejen rodinu, ale i ČR ve Švýcarsku. Moc smutné Jako pracovnice MZV musí mít prověrku od NBÚ..ale dneska se už člověk nediví ničemu...Měla by se léčit nebo přestat pít!

blamal ( 16. října 2015 16:41 )

To musi byt silena bl.bka. Manzel aby chodil kanalama.

dietr ( 16. října 2015 15:49 )

Na pokyn se odpojuji od sítí. Kdepak, ta s tím nepřestane, nechte ji vykecat, třeba jí to dělá dobře.

frenk ( 16. října 2015 13:54 )

další relativně "mladé zboží" co se snaží protlačit do podvědomí skrz politiku a svůj vlhký klín

panchovilla ( 16. října 2015 13:33 )

Tuhle kariérní nevyrovnanou herečku bych ani nepíchal,natož s ní někam šel

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa