Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Exkluzivně! S prezidentem v Lánech: Už dnes v 11:00 na Blesk.cz

Autor: vr, zrk - 
3. května 2015
00:01

Již dnes v 11 hodin můžete na Blesk.cz sledovat exkluzivní pořad S prezidentem v Lánech. Náš redaktor David Vaníček se svým týmem pečlivě připravili hodinovou talkshow s Milošem Zemanem. Otázky pokládaly slavné osobnosti, ale i vy sami - do naší redakce jich přišlo jen od čtenářů více než sto!

Bonmoty, vtípky, seriózní témata i kritika oponentů. Na to vše se můžete těšit dnes, kdy na Blesk.cz živě odvysíláme už druhý díl pořadu S prezidentem v Lánech. Už premiéra v únoru ale stála za to. Tady je to nejlepší z Miloše Zemana!

1. Norové jako nacisti: „Víte, co to byl Lebensborn? To bylo nacistické zařízení, kde byly vychovávány árijské děti. A ti dva kluci Michalákovi (norskou sociálkou odebraní synové Češky Evy Michalákové, pozn. red.) jsou vlastně v pěstounském zařízení, které se podobá Lebensbornu tím, že ta matka se s nimi může setkávat pouze dvakrát ročně patnáct minut, nesmí s nimi mluvit česky, nu a ty děti jsou tedy jiným slovem odnárodňovány.“

2. P*del naživo: „Sprostě mluvila celá řada politiků a jak říká Jaroslav Hašek: vulgarismus je třeba, cituji Jaroslava Haška, použít tak, aby si sednul jako p*del na hrnec. Konec citátu Jaroslava Haška.”

3. Kim Čong Fuj! „Když jsem byl v Ženevě, tak jsem odmítl podat ruku Jásiru Arafatovi, protože jsem ho označil za teroristu. Kdybych měl tu nepříjemnou příležitost setkat se s Kim Čong-unem, tak mu rovněž z podobných důvodů odmítnu podat ruku.”

4. Je libo selfíčko? „Jsou místa, ve kterých je dobré zachovat jistou elementární důstojnost, ale je to můj osobní názor, který nikomu nevnucuji. … Řekněte, že to je vyjádření nesouhlasu.” (k selfíčku senátora Zdeňka Škromacha pořízenému v Terezíně)

5. Mynářova čtvrtletka: „Já jsem laik, stejně jako vy, v této oblasti. Ale usuzuji, že pokud už Národní bezpečnostní úřad má (na hradního kancléře Mynáře, který ještě nemá bezpečnostní prověrku, pozn. red) jen poslední čtyři otázky, tak velmi pravděpodobně za ty tři měsíce tu prověrku buď vydá, nebo nevydá, a to je zcela jeho věc, nikoliv vaše ani moje.”

S prezidentem v Lánech

Kde: Na Blesk.cz; Kdy: 3. 5. 2016 od 11:00; Odkud: Zámek Lány; Kdo: Prezident Miloš Zeman a moderátor David Vaníček

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

xiioma ( 3. května 2015 11:29 )

... jak jinam

xiioma ( 3. května 2015 11:11 )

Co takhle něco ze své hlavy?

xiioma ( 3. května 2015 10:47 )

Zemanova diagnóza? Ohrožen je prezident i stát http://video.aktualne.cz/dvtv/stransky-zemanova-diagnoza-ohrozen-je-prezident-i-stat/r~ec3d31bcef3 f11e4ad630025900fea04/

xiioma ( 3. května 2015 10:44 )

prolhany.bulvar, spousta tvých smajlíků, velkého pokrokového ducha značí!

xiioma ( 3. května 2015 09:59 )

Přijde prezident Zeman do banky a přeje si vybrat určitý finanční obnos, nemá však u sebe občanský průkaz a tak dojde ke sporu s úřednicí. "Pane prezidente, opravdu mi musíte předložit svůj občanský průkaz." "Vždyť ale moc dobře víte, kdo jsem, nepotřebujete vidět moji občanku." "Bezpečnostní protokol a nařízení vedení banky to tak nařizuje a já to musím dodržet, bez občanského průkazu vám nemohu vydat peníze." "Můžete se zeptat kohokoli zde v bance a každý vám potvrdí, že jsem Miloš Zeman, prezident této země." "Podívejte, pane prezidente, když nám sem jednou přišel Tiger Woods, taky neměl průkaz totožnosti. Vytáhl proto svou hůl s míčkem a přes celou banku dokázal trefit míček do hrníčku od kávy, tím nám potvrdil, že je to doopravdy on a dostal požadovaný obnos. Nebo jindy k nám bez občanského průkazu přišel Tomáš Berdych. Vzal tedy raketu a přes celou banku dokázal trefit míček do hrníčku od kávy, tím nám potvrdil, že je tím, kým je a dostal tedy částku, pro kterou si přišel. Nevíte, pane prezidente, co byste mohl udělat, abych si byla jistá, že jste to doopravdy vy?" Zeman se dlouho zamýšlí a pak praví: "No to tedy doopravdy nevím, ty k.undo." "Děkuji, pane prezidente, kolik si přejete vybrat?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa