Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tomio Okamura se zase rozjel: Češi, zapomeňme na prokurátorku Brožovou-Polednovou!

Autor: shp - 
7. února 2015
15:07

Šéf politické strany Úsvit přímé demokracie Tomio Okamura se do toho opět opřel. Na svém Facebooku vyzval Čechy, aby zapomněli na prokurátorku Ludmilu Brožovou-Polednovou. Ta poslala Miladu Horákovou na smrt.

Média i politici lžou, manipulují veřejným míněním a plní ho nenávistí k domnělým nepřátelům demokracie stejně jako před šedesáti lety. Tak jako se dříve oponenti vylučovali z diskuzí nálepkováním revizionistů či agentů CIA, tak se dnes místo diskuze protivníci nálepkují jako extremisté, xenofobové, agenti Ruska atd. Sice jen hlupák nálepkuje a nediskutuje o podstatě názoru, ale tento trend se tady ujal i ve veřejnoprávních médiích a v politice je téměř standardem. Bohužel,“ rozjel se Okamura na svém Facebooku.

„Zemřela komunistická prokurátorka Ludmila Brožová-Polednová, která byla aktivním účastníkem vykonstruovaných politických procesů v 50. letech, a v minulosti byla odsouzena za svůj podíl na justiční vraždě Milady Horákové. Prezident Klaus jí následně udělil milost,“ pokračuje šéf Úsvitu přímé demokracie. Své příznivce dokonce vyzval, ať příspěvek sdílejí.

„Podle mého názoru by bylo nejlepší na lidi jako paní Brožová zapomenout. Brožová i noví podobní aktivističtí fanatici jsou ochotní ve jménu ideologie nenávidět své bližní, a tak jako se v padesátých letech "v dobré víře" popravovalo ve jménu komunismu, tak jsou dnes takzvaní demokraté ochotní potlačovat demokracii ve jménu demokracie a je potlačována svoboda slova ve jménu svobody slova.  Jiná doba, stejní lidé,“ uzavřel Okamura. Nejdřív kebaby a prasata před mešitami, teď prokurátorka. Co bude příště, Tomio?

tgbg ( 7. února 2015 19:35 )

Komunistická vražedná d*vka Brožová-Polednová se smaží v pekle a ostatními komunistickými vrahy. Pitomio ty se odstěhuj zpátky do Japonska a tam můžeš radit jak se vodí slepí koně sc*t.

tgbg ( 7. února 2015 19:33 )

Komunistický havloid Pitomio.

kozrz ( 7. února 2015 17:36 )

Toho ty se nikdy nedožiješ, protože budeš makat do smrti.

kozrz ( 7. února 2015 17:35 )

Píši ze svého nově postaveného víkendového domu o 250 metrech čtverečních zastavěné plochy a s třemi tisíci čtverečních metrů zahrádkou a spokojeně pobírající penzi.

kozrz ( 7. února 2015 16:38 )

Ty nulo, Kozrz si p r d e l nikdy nedělá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa