Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kate Zemanová se "potatila": Všude dobře, doma u rybníka nejlíp!

Autor: vr, ex, lm - 
1. července 2014
06:02

Jablko nepadá daleko od stromu. Zářným příkladem je i Kateřina Zemanová, která se na rozdíl od svých vrstevníků "potatila" a prázdniny si užívá kde jinde, než už obyčejného českého rybníka!

Veselá fotografie zachycuje Kate ve společnosti svých nejbližších přátel. První slečna na snímku balancuje na kameni a u toho se klaní. Třešničkou na dortu je pak popisek u fotky: »my děti z rybářského náměstí«.

Dcera prezidenta nedávno složila tzv. zkoušku dospělosti. Po maturitě se chystala na brigádu a studium do zahraničí. Buď se takto loučí s vlastí a nebo se inspirovala tatínkem, který na svou milovanou Vysočinu nedá dopustit.

A právě Miloš Zeman ve svém letním sídle nedočkavě vyhlíží paprsky sluníčka, aby mohl na nedaleký rybník vytáhnout svůj legendární nafukovací člun. „No tak, když bude hezké počasí, tak si na tom člunu určitě vyjedu a zavzpomínám na časy, kdy jsem na něm mohl v létě vyjíždět téměř každý den,“ přiznal totiž nedávno.

 

itartas ( 19. července 2014 10:40 )

čoveče to je dobrý nápad

kllon ( 10. července 2014 08:55 )

Kate? Normální Kačena

pavucinka ( 3. července 2014 10:39 )

Co se to u nás děje? Do poštovní schránky se dávají dopisy od soudů / se zeleným pruhem/, kde běží lhůta / 15 dnů, někdy i tři dny na zapalcení/ je to ze zákona možné?

kinki ( 3. července 2014 08:09 )

Kazdopadne ma Slovak v sebe viac hrdosti a neznizi sa, ak nemusi, k takym traposinam.

kinki ( 1. července 2014 21:41 )

honza54 liec si svoje mindraky niekde inde a na niekom inom. A propos, ako vies, ze som zena????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa