Takový je začátek nového propagačního klipu ke slovenské modelingové soutěži Face 2014, ve kterém si Kate zahrála coby tvář projektu. Samozřejmě bez nároku na honorář… Tvůrci se scénářem a výpravou inspirovali hollywoodským trhákem Velký Gatsby z roku 2013 s DiCapriem, který se v 30.letech minulého století odehrává.

Zatímco ve skutečnosti Kateřina příliš štěstí na partnery nemá, v rámci videa krasavce svedla během pár minut. Na začátku po sexy fešákovi jen nesměle pokukuje, aby v závěru skončila v jeho náručí při vášnivém tanci. Ale upřímně, kdo by Kate v sexy kostýmku odolal?

„Look ve stylu 30. let Kateřině neskutečně sluší. Pudrová barva šatů působí žensky a účes s líčením si zaslouží také jedničku. Kdyby Kateřina žila v 30. letech minulého století, mohla by být módní ikona,“ hodnotí vizáž první slečny módní redaktorka Blesku Hana Zejdová. Není se tak čemu divit, že první slečna i v konkurenci dalších sexy kočiček vyniká.

Stane se z Kate superhvězda stříbrného plátna? „Z výsledného videa jsem nadšená. Moc mě bavilo točit s tak skvělou partou lidí,“ řekla Kateřina Blesku. Zatím se ale do showbyznysu příliš nehrne. Stejně tak do studií. Od zahájení studia na VŠ ve Švédsku si dala rok pauzu a vydělává si coby barmanka ve španělské Barceloně.

Pařil i Zeman: Slavil sedmdesátiny!

Miloš Zeman slavil včera sedmdesátiny na zámečku v Lánech. Obzvlášť jej potěšil jeden dar: faksimile článku Prognostika a přestavba ze srpna 1989, ve kterém kritizoval socialistickou ekonomiku. „Tímto článkem jsem vlastně odstartoval svoji politickou dráhu,“ řekl k daru prezident.

Jak to na oslavě vypadalo? Co dalšího prezident dostal? Čtěte zítra v Nedělním Blesku!
Fotogalerie
2 fotografie