Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohádkový Miloš: Exkluzivní fotografie z dovolené prezidenta Zemana

Autor: Jiří Čada - 
1. července 2014
16:38

Ochutnal sladkou malinu, přivoněl k bezu, promluvil s vodníkem. Prezident Miloš Zeman v modré zemákovské uniformě nechal volný průchod své romantické duši. Na procházce v okolí Nového Veselí, kde tráví dovolenou, ho doprovázel bodyguard, který se nakonec hodil hlavně jako nosič prezidentských svršků.
 

Jen pár desítek metrů za humna Nového Veselí Zemana oblečeného do zemákovské „uniformy“ krátce po poledni vyvezla prezidentská limuzína v doprovodu pěti členů ochranky. Dál pak pokračoval pěšky!

„Vypadá s těmi holemi trochu jako prehistorický ještěr,“ komentovala vtipně Zemanovu premiéru s holemi místní důchodkyně, která ze své zahrady se zájmem sledovala prezidentovo počínání na břehu Veselského rybníka. Hole na nordic walking dostal prý prezident darem od vedení radnice v Novém Městě na Moravě.

Zhruba dvou kilometrovou vycházku po břehu rybníka, díky častým zastávkám, zvládl Miloš Zeman za necelé dvě hodiny. Hned po té nastoupil do nachystané limuzíny, která jej odvezla domů.

„Vstává moc pozdě! Dneska jsem si všimla, že rozhrnoval v okně závěsy okolo jedenácté hodiny,“ informovala Blesk.cz jedna ze sousedek, která se domnívá, že pan prezident vede na chalupě špatnou životosprávu. „Je tu sám, člověk by ho rád pozval na oběd, ale on je takový uzavřený,“ postěžovala si starostlivá žena.

Pěší tůru má Zeman za sebou. Teď ho prý ve čtvrtek čeká výlet s blízkým kamarádem a pak prý dojde i na jeho nafukovací „jachtu“ na hladině Veselského rybníka.

Za prezidentem ujel přes 300 kilometrů, marně!

O pouhých deset minut prošvihl v úterý v Novém Veselí důchodce Karel Březina (63) z Chotěbořska prezidenta Miloše Zemana. Z úpatí Železných hor za ním na chalupu do Nového Veselí přijel na kole už po třetí a opět marně!

„Mám sebou foťák! Chtěl jsem se s ním vyfotografovat. Ochranka mě, ale řekla, že pan prezident o dovolené má prý právo na soukromí. Tak s nepořízenou jedu opět domů,“ postěžoval si vitální důchodce. Hned po jeho odjezdu se však Miloš Zeman vypravil na vycházku. Z cest za prezidentem už prý má Karel Březina v nohou přes tři stovky ujetých kilometrů.

czrus ( 3. července 2014 14:42 )

Evropa se snaží naladit Kyjev na mír, USA ho zatahují do války http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_02/Evropa-se-snazi-naladit-Kyjev-na-mir-USA-ho-zatahuji- do-valky-3025/

czrus ( 3. července 2014 14:35 )

Rusko vyzývá Ukrajinu, aby přestala ostřelovat svá města (FOTO) http://czech.ruvr.ru/news/2014_07_02/Rusko-vyzyva-Ukrajinu-aby-prestala-ostrelovat-sva-mes ta-0132/

czrus ( 3. července 2014 14:02 )

KUKAJTE TV, CO SE DEJE V USA , TO SOU RUSSKI MODERNI ZBRANI , A HDIS SE VODPALI VECI BOMBY V OCEANE , TAK USA SPLACHNE DO ZACHODU VAL VODY v 100 m CUNAMI .

czrus ( 3. července 2014 10:03 )

Slavjansk byl vystaven ostřelování z Gradů http://czech.ruvr.ru/news/2014_06_08/Slavjansk-byl-vystaven-ostrelovani-z-Gradu-9084/

czrus ( 2. července 2014 20:16 )

Vojenské cvičení se zúčastnilo přes 65.000 vojáků, 177 letadel, 56 bitevních helikoptér, 5500 vojenských vozidel a obrněných transportérů," řekl Šojgu. Dodal, že zřejmě poprvé za posledních několik let byli výsadkáři ve velkém počtu i s vojenským vybavením přepraveni do oblastí vzdálených až 3500 kilometrů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa