Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Spis o Nagyové: Nečasovou nechránila, ale sledovala!

Autor: shp - 
23. června 2014
07:22

Tvrzení, že Jana Nagyová, dnes Nečasová, nechala sledovat exmanželku Petra Nečase kvůli obavám, že jí hrozí nebezpečí, nebylo pravdivé. Stojí tak v policejním spise z vyšetřování, do kterého nahlédla MF Dnes.

Verdikt vyšetřovatelů tak vyvrací tvrzení Ondřeje Páleníka a Milana Kovandy, že při sledování Radky Nečasové šlo o kontrasledování, tedy prověřování, že ji nikdo nesleduje či zda jí nebo její rodině nehrozí nebezpečí.

„Z prostudovaných materiálů jednoznačně vyplývá, že bylo prováděno sledování (...) a nikoliv obrana proti sledování,“ stojí v posudku policejního Útvaru zvláštních činností. Za slovy Páleníka a Kovandy přitom stála i sama Nagyová, která tvrdila, že se obávala, aby se Radka Nečasová nepřidala k jehovistům.

Podle vyšetřovatelů byl už samotný způsob sledování jasný. „Okolí objektu nebyla věnována naprosto žádná pozornost, nemohla být zjištěna případná aktivita jiných osob ve vztahu k Darwin (krycí jméno pro sledování Nečasové). Nejednalo se tedy o obranu proti sledování,“ píšou v hodnocení sledovací akce.

salto ( 24. června 2014 11:33 )

Myslel jsem, že jsi coby célebrita a všeobecně známá osobnost pozvaný

andreslawicky ( 23. června 2014 19:06 )

A co já s tím ať se žení víš Budva není Horní Fazolov ale město kde na jednom konci je svatba a na druhém je třeba ohňostroj a nikdo z toho nedělá vědu

andreslawicky ( 23. června 2014 18:57 )

Ty hlavo ta má za ty tři roky u koryta nakradeno na deset životů

jana999 ( 23. června 2014 18:09 )

ale zakázáni nejsou a týdle čarodějnici může být fuk co nečasová dělá nebo nedělá

jana999 ( 23. června 2014 18:07 )

no to se určitě válejí smíchy, že díky tomu přišli o koryta, ty jsi korunovaná trubka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa