Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nečas podle policejního spisu: Nagyová ho ovládala a rozkazovala mu!

Autor: shp - 
22. května 2014
08:03

I když byl premiérem, nebyl to skutečně on, kdo naši zemi ovládal. Informace z policejního spisu dokazují, že Petra Nečase ovládala jeho milenka a dnes již manželka Jana Nečasová, dříve Nagyová. Vyvíjela na něj nátlak a využila k tomu intimní poměr, informoval list MF Dnes.

Nagyová chtěla loni v únoru dosadit na post šéfa Nejvyššího kontrolního úřadu Ondřeje Páleníka. Chtěla mu oplatit jeho pomoc při sledování tehdejší premiérovy manželky Radky Nečasové, se kterým jí pomohl.

Jenže Nečas neměl tehdy v ODS potřebné páky na to, aby své tajné lásce vyhověl. Takže to od ní pořádně schytal. „Myslela jsem, že už jsi opustil tu maloměstskou pózu pantáty, ale zřejmě mi chceš dokazovat, kým jsi. To nemusíš, já ti pomáhala se tam dostat a udržet,“ napsala mu v SMS.

Nečas se to poté snažil vyžehlit. „Janulko, hádat se kvůli práci je to poslední, co potřebujeme. ODS je přesvědčena, že jí to místo patří. Už bez grémia ODS nic neprosadím,“ odepisoval. Drsná Nagyová se do něj pustila ještě víc.

„Tohle chování není poprvé. Vezmu si volno, musíme si rozmyslet, co a jak,“ odepsala mu. „Janulko, lásko (...) jen jsem vyjádřil jiný názor na Páleníka,“ snažil se napravit situaci Nečas, ale marně. Informace z policejního spisu jsou založené i na odposleších, ve kterých Nagyová působí dominantním dojmem.

Nagyová měla podle něj velký vliv na obsazování dalších postů ve vládě. Do telefonu podle policistů často křičela, nadávala a zahrnovala Nečase výčitkami. Během vyšetřování celé kauzy si Nagyová Nečase vzala, aby proti sobě nemuseli vypovídat jako osoby blízké.

mirkazam ( 23. května 2014 09:50 )

Jak to, že už ta baba není za katrem ??????

hejhej ( 23. května 2014 09:20 )

illis: Nečas začal "myslet" obsahem trenýrek a vyměnil chytrou, hezkou maželku za hnusnou kobylu. Bylo by zajímavé zjistit, kde a za jakých "podmínek" získala titul MGr.Asi stejně, jak mnoho rychlostudentů v Plzni.

illis ( 22. května 2014 23:17 )

lysohlave Jsi hloupý, problém je, že u tebe se to už nezlepší. Asi nějaká těžká nemoc . Ty hlavně zkontroluj roztažené hnáty tvé ubohé ženy, tedy jestli vůbec nějakou máš, nevím, nevím, ale asi nemáš :-.)

lysohlavek02 ( 22. května 2014 23:08 )

syfillis..co to tady zase meleš ty drbno z pavlače?...ty máš stát u plotny a nebo ležet v posteli s roztaženýma hnátama ..

zkzkz ( 22. května 2014 20:28 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa