Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Sobotka, služebníček! Premiér předvedl, jak se umí klanět…

Autor: lvi - 
3. června 2014
18:47

Český premiér Bohuslav Sobotka se dnes sešel s rakouským prezidentem Heinzem Fischerem a dokázal, že se umí autoritě náležitě poklonit! A to nejen fyzicky, ale i slovně. Média zásoboval prohlášeními, která si v mnohém nezadají s výzvou k obnovení někdejšího mocnářství Rakouska-Uherska. „V4 by měla své aktivity více koordinovat s Rakouskem,“ řekl například…

Podle Sobotky se oba státníci dohodli také na častějších schůzkách českých a rakouských premiérů a ministrů. S rakouským protějškem Wernerem Faymannem pak Sobotka mluvil o lepším dopravním spojení obou zemí a spolupráci v energetice.

Sobotka rovněž ocenil rakouskou aktivní politiku zaměstnanosti, která si podle něj umí poradit s výkyvy ekonomiky a ze které by si Česká republika měla vzít příklad.

Ukázal opět manželku

Za zmínku stojí i fakt, že Sobotka si vzal i na další státní návštěvu k našemu sousedovi opět svou manželku Olgu, která jinak po jeho boku příliš vidět není. Oblékla ten samý kabát jako do Německa, tentokrát však vybrala ze skříně výrazný tyrkysový top.

Kromě politiky si však Sobotka našel čas i na školství a kulturu. Společně s manželkou zavítal také do dvojjazyčné školy Komenský a navštívil výstavu Rudá Vídeň v prádelně.

czrus ( 4. června 2014 15:53 )

MUSI DELAT POKLON , CZ JE V HAJE , STAT JE V P-RDE-LE ! musi lizat nohi kazdemu ady moc ne tlacili !

itartas ( 4. června 2014 13:32 )

Poklonkování-přisluhování, podlézání, poníženectví, patolízalství, bezpáteřnictví, službičkování, pochlebování atd. A taková bude přesně i naše zahraniční politika. Velmi sympatické!

itartas ( 4. června 2014 13:24 )

příště

itartas ( 4. června 2014 13:21 )

itartas ( 4. června 2014 13:21 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa