Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Langerovo Beverly Hills 90210 se hroutí: Sousedka mu dům neprodá!

Autor: Pavel Ryšlink, Eva Pospíšilová - 
26. března 2014
05:00

Jediný dům v blízkosti usedlostí Ivana Langera (47) a jeho matky v Dolanech-Vésce odolává jejich nákupní horečce. A jeho majitelka Jaroslava Čapková (67) se ho nevzdá!

„Vůbec o něčem takovém neuvažuju. On to po mně ale nikdo ani nechce. Nikdo z rodiny pana Langera ani nikdo jiný mě navíc neoslovil, že by měl o můj dům zájem,“ řekla včera Blesku Čapková, která si ani nemyslí, že by o její stavení někdo zájem projevil. „Ono pokud jde o ty sousední objekty, tak ti mu to sami nabídli,“ vysvětlila to.

Langer ve Vésce skoupil domy a pozemky v těsné blízkosti stavení své matky, k níž dříve jezdil na chalupu. „Budu domy postupně opravovat, primárně pro rodinu a příležitostný pronájem,“ zdůvodňoval to Blesku.

Škoda jen, že tak činí v obci, do níž po jeho přímluvě coby někdejšího vlivného politika přiteklo dohromady 11 milionů korun ze státního rozpočtu na výstavbu tenisových kurtů a golfového areálu.

Sportoviště

Sousedka Čapková nicméně o rodině Ivana Langera hovoří jako o příjemných sousedech. „Jsou to příjemní lidé. Dobře spolu vycházíme,“ uvedla s tím, že problém nemá ani se sportovišti. „Pokud vím, tak hlavně mladí z vesnice tam hodně chodí na bowling. Řekla bych, že dědina je díky tomu teď upravenější,“ uzavřela.

Podle zjištění Blesku však ve Vésce s výjimkou mateřské školy chybí jakákoliv občanská vybavenost. A chodníky tu místní občané znají leda z televize či výletů do větších měst.

salto ( 28. března 2014 12:37 )

Jedna z náhod se jmenovala Franta Mrázek

dr.banec ( 27. března 2014 12:30 )

Když Langer čte titulky, tak se musí smát. Pleskáči zase nezklamali. Jedna kravina za druhou. Langerovo.............se hroutí ! Asi tam mají nějakého magora na titulky. Titulek musí provokovat. Vzbudit zájem. Lidi musí kupovat. Nějaká pravda, co to je? V bulváru jde o peníze až v prví řadě. Tak kupujte nadávejte, diskutujte o kravinách jako já. Majitel nás má rád.

jahodove_ticho ( 26. března 2014 20:17 )

"Íčko" utrácí legálně nabyté peníze, ke kterým mu jistě pomohlo jen štěstí a hromada náhod...

gabreta ( 26. března 2014 19:28 )

Tys spadnul z Měsíce? Na Mírově skončí je ti,Co mu namalujou tykadla!!!

suov ( 26. března 2014 19:05 )

Ty jsi ale v.l,,,,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa