Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Guvernér Singer a jeho "bludy": Jste chudší o dvě stovky. Blesk: Tohle všechno zdražilo, pane guvernére

Blesk Singerovi spočítal, co všechno zdražilo a o kolik
Blesk Singerovi spočítal, co všechno zdražilo a o kolik  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: map - 
19. ledna 2014
05:01

Normální rodina utratí 30 tisíc měsíčně, chudí Češi mají jen dluhy a umělé oslabení koruny je připravilo měsíčně o dvě stovky. Tak takové bludy stále opakuje guvernér ČNB Miroslav Singer (45), který ročně vydělává 4,5 milionu korun. Nedělní Blesk se tedy rozhodl otevřít mu oči. Podívejte se, pane guvernére, co jste útokem na korunu lidem zdražil a o kolik!

Auta Škodovky: + 10 000 Kč

Podle statistik vybermiauto.cz škodovky zdražily až o 10 tisíc, Renault Clio o 10 tisíc, Mégane až o 25 tisíc, Toyota Auris o 20 tisíc a třeba Hyundai zdražoval o 2,5 %.

Elektronika Tablet Sony Xperia: +1000 Kč

Zdražily mobily, tablety i další elektronika, například tablet Sony Xperia podle Heureka.cz je nyní dražší o rovnou tisícikorunu.

Potraviny - víkendový nákup: +80 Kč

Podle Potravinářské komory zdraží potraviny až o 8 %, za dřív tisícikorunový víkendový nákup tak dáme o 80 Kč víc.

Domácí spotřebiče - pračka Bosch: +1253 Kč

Zdražily ledničky, pračky i menší domácí spotřebiče, například pračka Bosch z 18 962 Kč na 20 215 Kč.

Benzin a nafta - plná nádrž: +55 Kč

Před útokem na korunu stál podle CCS benzin i nafta průměrně téměř o 1 Kč méně.

Zájezdy - průměrný zájezd: +1000 Kč

Podle Asociace českých cestovních kanceláří průměrný zájezd zdražil z 12 000 na 13 000 Kč.

Kapesné na dovolenou 500 eur: +835 Kč

Předtím bylo euro za 25,78 Kč, dnes je za 27,45 Kč, nákup 500 eur tedy podražil z 12 890 na 13 725 Kč.

snezny.levhart ( 23. ledna 2014 00:03 )

>... Kdy už kdosi ústavně-zodpovědný obdobné gaunery požene k soudu za regulérní vlastizradu či aspoň Rozvracení republiky?!

snezny.levhart ( 22. ledna 2014 23:59 )

Tohle numero že je náš úhlavní "casher", správce veřejných financí, které si popletl s prkenicí vlastní, resp. měšcem na hraní sociálně-fašistických "inženýrů" bruSSelu a hrstky jejich nenažraných monopolních oligarchů, kteří beztak již stačili pařát v pracce s "politickou" mafií rozvrátit, co se dalo za tři roky (jen téhle úzké bandě všemocných, ono před bruselem plazivé slintání (a jeho euru...) pomůže - k dalším ziskům dalších xxx miliard "zadarmo", sprostě vytažených z kapes nás všech ostatních. Další takto vyseknutá po čuni všem poctivým českým lidem a celému státu i Ústavě, v dlouhé řadě programových protistátních činů kde koho z establismentu, svou průhledným parazitismem, leč jeho nepostižitelností, opět tlakuje papiňák lidové, ovšem zdravě spravedlivé nasra*osti, a což teprve, až jej vygraduje singerem prohloubená hospodářská recese. Další diktátorský, nejen veskrze parlamentně-antidemokratický, ale proti Ústavou zakotveným a závazným zásadám férové, tržně-konkurenční společnosti, i proti vlastním poddaným cílený útisk další zřetelnou ilustrací nesnesitelné lehkostí "bytí' téhle junty vzdypřítomné ANARCHIE MOCNÝCH, opět zahušťuje páru, zvedá tlak a teplotu. Každý ví, co to s papiňákem udělá, zvlášť když je rozbitý ventil - přesně jako u nás nefunguje zkorumpovaná "justice", jediná schopná, nadto ze zákona povinná, zde konat přímo a neodkladně, pokud jsou znovu tak flagrantně porušovány Ústava a zákony. Zvlášť, když singerova tlupa je občůrala tak okatě, že i Pat a Mat se nestíhají válet v nirváně nadějného prozření, že to někdo může orat, ještě hůř, než ti dva vemeni, ale přesto si nás dovoluje sprostě obelhávat 2 kily žvástů za 5 mega... Arci v situaci, kdy i Matova trojkolka byť bez kol vidí, že inflace už se drápe k 10% - jak ostatně tvrdá data Blesku dosvědčují na všech krámech, ba že slíbená pracovní místa se v reálu pracovního trhu projevují - jich prudkým poklesem až vyrabováním. Rodinám z peněženek zmizí asi 3000 - jen pokud nepříjde hyperinflace.

radek.zd ( 20. ledna 2014 20:26 )

Tohle to individuum snad nelze ani slušně pojmenovat. Zabavit majetky, dát životní minimum, bydlení na ubytovně a starej se ty pi.....

nilud ( 20. ledna 2014 01:36 )

erbová arano co jsi je mi jedno,ale určitě vím,že nejsi normální člověk,podle tvého psaní soudím,že patříš k pořádnýmu povlu,tak čau

lysohlavek02 ( 19. ledna 2014 18:41 )

..ty pííččo zamořená syflem běž si strčit do prrdele násadu od lopaty !!...a ať se u toho nepřipossereš

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa