Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Diváci: Zemanův projev? Je to odpad!

Projev Miloše Zemana u uživatelů Česko-slovenské filmové databáze propadl.
Projev Miloše Zemana u uživatelů Česko-slovenské filmové databáze propadl.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: vlb - 
29. prosince 2013
20:41

Samolibost, nedostatek sebekritiky, žádné vyhlídky do budoucna a velký amatérismus. Tak hodnotili povánoční televizní projev prezidenta Miloše Zemana (69) mediální odborníci i politici. Ale co na něj říkají ti, kterým byl určen, tedy diváci? Prý velký průšvih!

Hlavní role: Miloš Zeman, snímek: „Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana.“ Tak mohou nalézt lidé projev v největší české fi lmové databázi CSFD.cz. „Diváci hodnotí snímky hvězdičkami od jedné do pěti. Pak mohou ohodnotit i největší brak, který označí jako »odpad, « vysvětluje provozovatel Martin Pomothy. A Miloš Zeman vážně nemá důvod k radosti.

»Odpadů« se totiž v hodnocení objevuje více, jak much nad skládkou. Poselství dosud získalo 12 procent. „Takto nízká hodnocení zpravidla ukazují na nespokojenost diváka,“ říká Pomothy. Jen pro ukázku, projev komunistického prezidenta Antonína Novotného z roku 1967 má 51 procent.

uzjsemtudlouho ( 1. ledna 2014 13:50 )

Ať je tvůj příspěvek určen komukoli - nehodlám to dohledávat, rád bych tě upozornil na zásadní rozpor v tvé větě "Tento blog by ale neměl být rozsáhlá polemika o tom, co Zeman udělal dobře a co ne, je věnován obsahu jeho vánočního projevu." Vzhledem k tomu, že Zemanův projev je v podstatě celý o tom co Zeman udělal dobře a co ne, ovšem ze Zemanova nabubřelého nekritického sebestředného pohledu, je zcela logické a přirozené, že se diskuze, nikoli blog, točí právě kolem toho co Zeman udělal dobře a co ne.

saldo ( 1. ledna 2014 13:37 )

Jsem rád, že jsi výrazně změnil formu svých příspěvků na tomto blogu směrem k víceméně slušnému vyjadřování. Zatím. Tento blog by ale neměl být rozsáhlá polemika o tom, co Zeman udělal dobře a co ne, je věnován obsahu jeho vánočního projevu. Neozval bych se, kdyby debata byla aspoň trochu na úrovni, ale level, kterou jsi zvolil, překračuje všechny meze slušné diskuse. A protože již naši moudří předkové se řídili pravidlem "na hrubý pytel patří hrubá záplata", dovolil jsem si reagovat tak, jak jsem to udělal. Třeba na iDnesu někdo vystaví blog věnovaný rozboru Zemanových aktivit během jeho působení v politice, tam se rád do diskuse zapojím a pokusím se v krátkosti nastínit příslušné fakty. I když si nedělám iluze, že se tam nasejří mraky trollů podobného ražení jako tady.

e.44 ( 1. ledna 2014 11:56 )

Jestli nekecáš a politika tě fakt nezajímá, musíš bejt děsnej omezenec když nerozeznáš pravdu od pomluv.

agassi ( 1. ledna 2014 09:15 )

 To neni ze Vystrčim hlavu ale vy jediny co umíte pomlouvat i kdyby tam kdokoliv a to me štve!!me politika nezajima

e.44 ( 1. ledna 2014 03:21 )

To se chlubíš nebo si stěžuješ, že nechápeš?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa