Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Klepeta dostal Bárta i jeho bavorák: Sílu hledá u Kačenky

Autor: ex, geok - 
3. listopadu 2013
07:13

Kdysi mocný exministr Vít Bárta (39, VV) může na nedotknutelnost jen vzpomínat! Chvíli poté, co mu ve čtvrtek odpoledne policisté nasadili pouta před luxusním hotelem Four Seasons, jeho bavorák u domu vyfasoval botičku. On ale po propuštění nechal auto autem a skrývá se u rodiny.

Osiřelé auto pak v pátek odvezla odtahovka. Chvíli předtím Bárta opustil celu předběžného zařízení a odjel v doprovodu svých právníků neznámo kam. „Rozhodl jsem se v následujících dnech v klidu doplnit síly a odpočinout si v kruhu rodiny,“ uvedl po propuštění. Pravděpodobně se jel nechat utěšovat od své manželky Kateřiny Klasnové (36), která domov urychleně opustila hned ráno po jeho zatčení.


Bárta byl zadržen spolu s analytikem protikorupční policie Janem Petržílkem. Podle MF Dnes byl obviněn kvůli odposlechům kmotra Romana Janouška (45) a pražského exprimátora Pavla Béma (50, ODS). Ty měl získat od BIS v době, kdy v ní pracoval Petržílek. Ničeho nezákonného jsem se nedopustil,“ napsal na svých webových stránkách.



libuna119 ( 3. listopadu 2013 10:21 )

Souhlas!

gabreta ( 3. listopadu 2013 09:05 )

S tím se dá jen souhlasit.Bárta s jeho informacema je našim politikům a lobistům hodně nepohodlnej.Aby nedopad jako Mrázek až si s ním nedokážou poradit a zašít!!Ví toho příliš.Akorát vůl si může myslet že je pravda co všechno už se na něj snažili hodit!!

minehava ( 3. listopadu 2013 08:45 )

Kdo ví,jak pracuje policie,čeká další atak.Účelem není něco vyšetřit,ale uštvat dotyčného.Ta drzost,mít kompro na největší budovatele kapitalismu v Praze,potažmo v Čechách!!!Amnestie už nehrozí a chlapci nejsou na standard v kriminále zvyklí.Vypadá to,že policie se nám už zprivatizovala.Majitel-Janoušek?

123automobil ( 3. listopadu 2013 07:49 )

maruch ( 3. listopadu 2013 07:39 )

No tak použijte odposlechy k tomu,aby jste zavřely kotě a kolibříka a šoupněte je všechny do jedné cely jo a nezapomeňte Bártovi poděkovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa