Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bitvu hezkých děvčat o Anděla rozhodla skákačka Lady Bobo

Autor: Aleš Půček - 
23. října 2013
19:53

Nelítostný střet mezi dívkami jednotlivých politických stran se odehrál dva dny před volbami na pražském Andělu. Na pár metrech čtverečních u východu z metra zde vedlo kampaň pět politických stran. Nejvíc pozornosti přitahoval skákací hrad, který sebou přivezlo hnutí Hlavu vzhůru.

Jindy se na tomto místě zdržují většinou jen občané, kteří tráví většinu dne diskusemi u krabicového vína z místního supermarketu. Ve středu však poutaly pozornost půvabné dívky pracující pro štáby ODS, Hlavu vzhůru, Stranu zelených či Zemanovce.

Největší vřava se odehrávala přímo u východu z metra. Tam se před volební stánky Hlavu vzhůru střídavě probojovávaly dívky z ODS a Zemanovců a rozdávaly letáčky. Bobo nakonec stejně triumfovala. Na závěr kampaně se vytasila se skákacím hradem, kapelou i klaunem.

Tomu čaj od ODS či balónky a nabídka svezení s rikšou od Zelených, kteří se na místě také ochomýtali, nemohli konkurovat. Naprostým fiaskem byl závěrečný předvolební střet na Andělu pro hnutí ANO miliardáře Babiše. Do jedné z posledních předvolebních bitev vyslalo jen jednoho rozdavače letáků.

Hrdinný reportér, statečný žurnalista Aleš Půček byl přímo na místě činu a na snímky z bizarního závěru kampaně se můžete podívat v galerii. 

macay ( 24. října 2013 09:56 )

K volbam asi tak: www.youtube.com/watch?v=_87QzFKpgrs

wimr ( 24. října 2013 08:31 )

ty se nestyď že jsi žral někde kalouskův vyblitej guláš, ty smradlavej bezzubej dědku!!

littlejoe ( 23. října 2013 23:31 )

 To už Blesk nemá na fotografa? Rozmazané foto z mobilu.

Uživatel_133323 ( 23. října 2013 22:28 )

Nestydím, ale má dcera by mohla být naštvaná, že jsem si šla na kuřátko a nevytáhla ji na ty kolotoče nebo co to tam bylo

Uživatel_133323 ( 23. října 2013 22:18 )

To těžko. Anděl mě nelákal. Na Václaváku rozdával Andrej kuřata

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa