Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exposlanec za ČSSD Křeček šokuje: Egypt náš vzor! Armáda rozpustí parlament

Zástupce ombudsmana Stanislav Křeček (ČSSD) šokoval, když na svůj facebook napsal, že by parlament měla svrhnout armáda
Zástupce ombudsmana Stanislav Křeček (ČSSD) šokoval, když na svůj facebook napsal, že by parlament měla svrhnout armáda  (Autor: Facebook.com, archiv Blesku)
Autor: ljš - 
4. července 2013
11:14

Je zástupcem ombudsmana a měl by proto ctít zákon a hájit zájmy všech občanů. Stanislav Křeček (ČSSD), který ještě nedávno sám seděl v poslanecké lavici, nyní volá po rozpuštění parlamentu armádou.

“Egypt náš vzor! Armáda rozpustí parlament a vyhlásí nové volby,“ napsal Křeček na svůj facebookový profil, když včera v Egyptě padl režim prezidenta Muhammada Mursího.

Miloš Zeman se však tohoto bojovníka za práva občanů bát nemusí. Exposlanec Křeček nechtěl armádou svrhnout jeho, ale své bývalé kolegy, po jejichž boku seděl ještě nedávno v Poslanecké sněmovně.

Legrace

Když však v diskusi pod svým šíleným příspěvkem, který by těžko omluvila i případná, současnými politiky velmi oblíbená, viróza, dostal pořádně vyčiněno, otočil. "Lidi nebláznĕte, to přece byla sranda a ne nĕjaký návrh řešení!!!" dušoval se ve svém komentáři.

Občané se jistě po tomto výroku nestačí za břicha popadat, zvláště když v Egyptě umírají lidé a ministerstvo zahraničí důrazně varuje před cestováním do této oblasti. Baví se asi stejně, jako když prezident Miloš Zeman zdravil německou reportérku slovy "Alláhu Akbar" krátce poté, co se objevilo video dvou českých dívek unesených muslimskými extrémisty.

slimstar ( 17. srpna 2013 20:22 )

všechny vietnamce a čiňance vyžente, jen drogy prodavaji hajzzzli ! šmejdi a pak všechny cikány !!!

handgood ( 7. července 2013 10:19 )

Moc se mě líbí jak si tady diskutující nadávají do levičáků a pravičáků, jako by v tom mezi našimi politiky byl nějaký rozdíl. Všem nakonec jde především o moc a tím o peníze. Komunistá diktatura proletariátu zde byla 41 let. Ne, že by vládl proletariát, t.j. dělníci a rolníci, vládli stejně loutky UV KSČ, ovládané velkým bratrem SSSR. Naše, neboli absurdní demokracie, vytvořena Havlem, kterého také ovládala z pozadí stb, přivedla na svět tuto směsici absurdní demokracie. Zde je už těžko rozlišit, kdo vlastně vládne, kdo je zloděj, a kdo poctivý člověk.

hufnagll ( 7. července 2013 07:20 )

Křečku ty vole, armáda že rozpustí parlament? Jaká armáda,naše? Vždyť žádnou nemáme a těch pár fotříků ?

tyncdynchaw ( 6. července 2013 22:21 )

Nadřízený se s ním nerozloučí, protože nadřízený je stejný cvok jak Křeček.

rudyptak48 ( 6. července 2013 22:00 )

Takové vzory máme z minulosti, jako kupříkladu Karel IV., Jan Ámos Komenský, Jan Hus a celá řada dalšcích... a bohužel, je z nás národ hňupů a blbců, který je silný jen u piva v hospodě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa