Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nečas se rve za Nagyovou: Chce k výslechu, aby ji pustili!

Autor: shp, ČTK - 
2. července 2013
18:40

Ke kauze Nagyové má evidentně ještě co říci! Odstupující premiér Petr Nečas dnes vyzval státního zástupce, aby byl vyslechnut v souvislosti s kauzami kolem své blízké spolupracovnice, která byla podle všeho jeho milenkou. Chce za ni bojovat, aby se "jeho" blondýnka brzo dostala na svobodu!

Nečas je prý kdykoliv plně k dispozici a může poskytnout relevantní informace, uvádí se v dopise, který zveřejnil úřad vlády. Nečas by byl prý nerad, kdyby se neprovedení jeho výslechu stalo záminkou pro případné prodlužování vazby obviněných.

Mám spoustu informací

„Z médií je mi známo, že současně vedené vyšetřování se vztahuje i k mé osobě, kdy jsem působil jako předseda vlády. Jsem přesvědčen, že mohu poskytnout relevantní informace k činnosti v chodu úřadu, která je orgány činnými v trestním řízení pokládána za trestnou,“ napsal Nečas v dopise.

Nečas toho má hodně na srdci

„Byl bych velmi nerad, aby neprovedení mého výslechu mohlo sloužit jako záminka pro další omezení osobní svobody obviněných v případě rozhodování o trvání vazby,“ dodal v dopise. To jsme tedy zvědavi, jestli bude opravdu vyslechnut a jaké věci má Nečas na srdci...

slobodnycech ( 19. července 2013 05:58 )

A myslím,že má i více naspořeno,když se jí daří tak dobře kupovat a pak prodávat vily néééé.

slobodnycech ( 19. července 2013 05:55 )

Rodina je ráda,vždyť jim koupil byt...

slobodnycech ( 19. července 2013 05:52 )

No já myslím,že na všechny by i letecký hangár byl málo.

horak47 ( 3. července 2013 10:46 )

Jest vhodné si ho omývati vlažnou vodou,nebo si najít jinou povětrnou ženštinu.

jikar ( 3. července 2013 09:11 )

Moták od Nagyové dorazil, a rozkaz zní jasně: " Koukej mě z toho lochu hodně rychle vytáhnout, nebo začnu zpívat". On tedy žádá...jaképak zase privilegia, předbíhání, upřednostňování...hezky do fronty jako každý jiný...Bere jako samozřejmost, že bude mít všude tlačenku, a že mu tu jeho pipinu brzy pustěj...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa