Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nečas sundal prstýnek: ROZVOD!?

Autor: Eva Pospíšilová - 
7. února 2013
05:01

Po sedmadvaceti letech stáhl symbol slibu lásky a věrnosti. Z levé ruky premiéra Petra Nečase (48) snubní prsten. Jeho manželství s Radkou (46) je zřejmě v poslední fázi. Nebo už definitivně skončilo?

Zlatý kroužek zdobil Nečasův prsteníček dlouhá léta. A to i v půli ledna, kdy po měsících mlžení a mlčení Blesku konečně přiznal, že jeho manželství s Radkou prochází krizí. O rozvodu se ovšem v té době bavit nechtěl. „V tuto chvíli nemáme konkrétní představu, jak situaci budeme nadále řešit,“ řekl jen.

Teď je ovšem situace jiná. Premiérův prsteníček už drahý kov nezdobí. Co to znamená? Že by už proběhl rozvod? „Prohlášení, jež jsme vydali, platí v plném rozsahu,“ napsal včera Blesku v SMS zprávě Nečas. Na dotaz, proč tedy nemá prstýnek, už ale neodpověděl. A lidé z jeho okolí se shodují, že jeho manželství spěje k definitivnímu konci.

Odluku od rodiny oznámil premiér letos 16. ledna. „Moje manželství prochází složitým obdobím. Už dlouhodobě nejsme schopni sladit naše představy o rodinném a pracovním životě. Již několik měsíců žijeme odloučeně,“ napsal tehdy Blesku s tím, že jeho manželství nerozbil nikdo třetí. V této souvislosti se nicméně dál hovoří o jeho údajném vztahu s blízkou spolupracovnicí Janou Nagyovou (47)…

Nečas s manželkou Radkou mají čtyři děti – Ondřeje (25), Tomáše (22), Terezu (17) a Marii (10).

karel050860 ( 14. února 2013 16:54 )

Někdo má problém s alkoholem,někdo s manželkou, Kroupa s vv a Bártou, měl by navštívit lékaře a vyléčit se z toho magoření. Kolik si toho ještě vymyslí, na to jsem zvědav.

olda1 ( 9. února 2013 21:36 )

Souhlas s PICPA níže. Nejsem příznivec VV, ale do vládních kroků šlapou dobře. Asi to bude ten důvod, kvůli kterému byl čirou náhodu zase nastartován puč proti Bártovi a VV. Je to zajímavé, že jakékoli problémové věci o VV slyšíme vždy v době, kdy je třeba odvést pozornost od problémů vlády nebo jejich jednotlivých stran - viz. aktuálně vnitřní krize ODS. A Kalousek nemá asi moc radost s napadání odsouhlasených církevních restituci že strany VV...

karel050860 ( 8. února 2013 15:48 )

Podívejte se, kde žijeme, jediná strana, která měla budoucnost je zničená. Bojovali proti špíně a špína je na nich.

karel050860 ( 8. února 2013 15:47 )

Dobře mu tak,jedinou stranu VV,ktera bojovala proti korupci dostal na dno.

itartas ( 8. února 2013 12:02 )

Však jo, ať se všichni rozvedou, dobrý příklad pro plebejce. Manželství základ státu ?! Osudy dětí nikoho nezajímají. Tak jak v rodinách, tak i ve státě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa