Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Našli jsme utajovanou první manželku Miloše Zemana!

Autor: Eva Pospíšilová, lmk - 
25. září 2012
05:00

Tak to je ona – utajovaná první manželka Miloše Zemana Blanka (68)! Kandidát na prezidenta ji neuvádí v žádném současném životopise. Také Blanka Zemanová je schopna své příjmení i minulost zapřít…

 

Zvoníme u panelového bytu v pražských Kobylisích. Dveře s vizitkou Zemanovi se pootevřou a ve škvíře je obličej starší ženy. Představujeme se a ptáme se po první manželce Miloše Zemana.

To nejsem já...

„Bohužel, ta tady už nebydlí. Ona je dlouhodobě nemocná,“ sykne paní s brýlemi. Zajímáme se, kde je tedy paní Zemanová, zda leží v nemocnici, zda s ní můžeme mluvit. V tu chvíli pokus o rozhovor končí: „Já nechci…“ hlesne a zabouchne dveře.

Zapírá se často

„Vy jste ji nezastihli?“ ptala se udiveně reportérů Blesku při odchodu jedna ze sousedek. „Doma byla prošedivělá paní s brýlemi.“ „To je přesně Blanka,“ řekla. Přesto jsme chtěli mít jistotu. Když se nám podařilo posléze vyfotit Blanku Zemanovou, jak venčí své dva psíky, poslali jsme snímky lidem, kteří ji znají. „Jasně, to je ona. A že popírá, že je Zemanová? To dělá často,“ řekli Blesku.

Blanka i její exmanžel mají důvod nehlásit se ke společné minulosti. Kdysi je rozdělil soudní boj o syna Davida (dnes 41). Pro Zemana je to prý uzavřená kapitola a svoji ex už 30 let neviděl.

Blanka Zemanová se živila jako účetní. Teď, zdá se, žije jen pro své psy a vypiplané muškáty na proskleném balkonu. Na otázku o minulosti se Zemanem reaguje tvrdě: „Vypadněte, nebo zavolám policajty…“

dozor3a ( 11. února 2016 16:37 )

Tý vole

osinek ( 27. září 2012 20:20 )

Máš pravdu ochlasta Zeman je pěkný darebák!! Zemanova první manželka stála při Zemanovi dlouhá léta. Když byl Zeman Niemand, Když Zemana vyrazili od komoušů! V dobách zlých byla p-í Zemanová tomu ochlastovi z Vysočiny Zemanovi dobrá!!! Pak se Zeman vyspal se svojí sekretářkou a p-í Zemanovou dal k ledu!! Nyní Zeman nezná svojí první manželku, s kterou žil léta. Jde o elementární pravidla slušnosti pomoci na oplátku člověku, který v dobách zlých Zemanovi vždy pomohl! A ten šmejd Zeman, který se zachoval sprostě ke své první manželce, chce být presidentem!! Slušní lidi nemůžou volit darebáka a pokrytce jako Zeman za presidenta!

rolpa ( 25. září 2012 20:46 )

Je to mila sympaticky vyhllizejici zena , nemam k tomu co dal rict.Snad jen to ze Zeman neni nijak vabny pro zeny a kompenzuje to tim ze vymenil svou zenu za zenu mladsi aby si lecil mindraky ze sveho zjevu.

marieelle ( 25. září 2012 18:58 )

někdy je l=epe zapúomenoput neý se paranoicky mstít do konce života

karel ( 25. září 2012 14:40 )

Tak jsem si našel novinářku Pospíšilovou na stránkách Blesku a tímto se omlouvám za požadavek na zveřejnění fotek jejích rodičů. Její vlastní fotky s odulým gesichtem jí ani náhodou nezaručují lepší vzhled, až dosáhne věku paní Zemanové...., jestli ho tedy dosáhne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa