Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ministr Kalousek: Popliván před ministerstvem

Autor: map - 
7. června 2012
16:01

Ministra Kalouska lidé nenávidí a dali mu to najevo i na čtvrteční demonstraci, plivali na něj a snažili se ho zfackovat.

Asi dvě stovky odborářů a aktivistů včera připravily horké chvilky ministru Miroslavu Kalouskovi (TOP 09). Ten sice neohroženě vyšel před svůj úřad s demonstranty diskutovat, od jednoho ale pak schytal pohlavek a od další rozzlobené ženy málem facku, když její ruku zastavil těsně před úderem.
Kalousek nejprve vyšel mezi demonstranty a řekl: „Byl bych rád, abyste pochopili, že dělám svou práci...“ Dav jej ale nenechal mluvit dál.

Jeho slova překřičel skandováním hesel »Demisi« a »Do vazby«. Protestující ho zahrnuli nadávkami a někteří na něj i plivali. Po dalších silných šťouchancích zezadu do hlavy ho museli zpět do úřadu doprovodit policisté.

Reakce prý Kalouska nepřekvapila. „Zbabělec se ukrývá v davu, křičí, plive a bojí se argumentů. Závěr je jediný: Předseda ČMKOS Jaroslav Zavadil přivedl dnes před ministerstvo financí pouze zbabělce. Nemám mu to za zlé, nezbývá mu nic jiného. Slušní a stateční lidé za ním dnes už nejdou,“ napsal Kalousek v prohlášení. Odborářský boss všechno svedl na velkou naštvanost lidí. „Nemohl čekat, že mu budou tleskat,“ řekl Zavadil.

valesovavera ( 12. června 2012 17:14 )

Mněl dostat plivanec ze předu a zezadu.A pár pohlavků mněl dostat pořádně a ze předu přes hubu.

rezacek ( 12. června 2012 10:35 )

Poslední větě nerozumím. Ano, bolševici skutečně rozkradli milióny a teď ještě chodí řvát do ulic vedeni tou nulou Zavadilem - v tom s Vámi souhlasím. Ale máme-li se chovat slušně, pak "držte hubu" mi do toho nějak nesedí.

namhal ( 12. června 2012 09:44 )

Kalousek a nejen on by měli zveřejnit svůj movitý a nemovitý majetek. To bychom se čuměli co toho nakradli. K tomu nás naši zkorumpovaný politici dohnali a doufám že bude hůř. Sebrat jim veškerý majetek který nakradli a poslat na Sibiř tam patří bolševici. Klaus ba tomu velel. A Vy držte hubu. Bolševici rozkradli biliony a máme se chovat slušně.

enriko ( 12. června 2012 08:44 )

Naopak, lezl tam aby ukázal voličům, co jsou ti odboráři za dementi. A samozřejmě mu to vyšlo.

dvix ( 11. června 2012 14:50 )

divim se že se diví.. co jako jinýho čeká? Dement.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa