Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ztloukla mě Škromachova ochranka, tvrdí důchodce

Autor: Ondřej Požár - 
18. dubna 2012
05:00

Zbitý a s otřesem mozku skončil v sobotu v nemocnici v Kyjově důchodce Jan Blata (64) ze Šardic na Hodonínsku, který tvrdí, že ho zranila ochranka senátora Zdeňka Škromacha (ČSSD). Ten se však hájí, že o konfliktu nic neví!

Politik přijel do Šardic na slavnostní otevření hasičské zbrojnice. Po velké slávě šli VIP hosté včetně senátora do hospody na raut. „Čistili vzduch, abych jim tam nepřekážel. Do hospody přišli tři chlapi. Jeden je z ČSSD ze Šardic a dobře se zná se Škromachem. Další dva neznám,“ uvedl senior. Podle něj ho jeden z mužů napadl pěstí, druhý ho chytil zezadu za ruce a třetí otevřel dveře, aby ho mohli z hospody vyvést.

„Shodili mě ze schodů. Spadl jsem na hlavu a několik minut jsem tam ležel otřesený. Doma jsem zvracel. Bál jsem se krvácení do mozku a zavolal záchranku. Ta mě odvezla do nemocnice, kde mi zjistili otřes mozku a zhmoždění kyčle,“ říká Blata.

Senátor však tvrdí, že žádnou ochranku nemá a že se v jeho přítomnosti v Šardicích nic nestalo...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mira1234567 ( 19. dubna 2012 13:06 )

Pan Blata je nemocný člověk a Blesk napsal pěknou hovadinu. Co já vím, tak pan Blata byl totálně společensky unavený a nic si nemůže z toho dne pamatovat Takže Blesku Blesku, zase píšeš kecy

garm ( 19. dubna 2012 10:33 )

Nechci se Škromacha zastávat,ale opravdu nemůže o ničem vědět,protože v hospodě ze které Blatu vyhodili,protože byl našrot,žádná oslava nebyla,oslava byla na hasičce,kde také všichni papaláši celou dobu byli. A záchranku taky žádnou nikdo nevolal,spíš si to strejda Blata spletl se sousední hospodou(které se říká záchranka),kam se po vyhození ze šardičanu šel dorazit.

libuna119 ( 18. dubna 2012 18:11 )

Když náhodou vidím na 1.Máje v televizi šot,jak se ti staří komouši rozmachují holema a zahání novináře,jde mi mráz po zádech!Vím,že ti vyvolení z E.Parlamentu nebo našeho jsou za vodou ale ti dědkové a báby,co se cítí ukřivděni,mě docela nahání hrůzu.Honíme neofašisty a všechny co jsou neo a necháme se mlátit od komoušů.Nejhorší ale je,že se k nim přidávají mladí lidé,kteří o době totality vůbec nic nevědí a proto taková hovada dělají ochranku takovým vyžrancům,jako je Škromach.

jana999 ( 18. dubna 2012 15:46 )

no právě, kdyby to byla pravda, tak by se určitě zeptali i toho hospodského, je to kachna a vy na to skočíte

jana999 ( 18. dubna 2012 15:44 )

škromach tvrdí, že žádnou ochranku nemá a kdo ví co si dědek pamatuje, ono totiž, když máš otřes mozku, tak si většinou nepamatuješ, jak to bylo. A mě to stejně připadá vymyšlený

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa