Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Klausovo chilské pero baví Čechy nejvíc!

Video se připravuje ...
Autor: jos - 
22. prosince 2011
12:14

Klausova "privatizace" chilského protokolárního pera se stala nejsledovanějším videem na českém YouTube v roce 2011. Vidělo ji neskutečných 3,2 milionu diváků.

Mnozí tvůrci reklamy si lámou hlavu nad tím, jak proslavit svůj produkt v neklidných vodách českého internetu. A pak přijde prezident Klaus a jeho video hit vypálí všem rybník a stane se štikou, která invenci mnoha reklamek nechá daleko za sebou.

Otázkou je, zda toto vítězství Hrad vůbec těší. Klausova chilská "reklama" na Českou republiku byla totiž v zahraničí vnímána hlavně jako pořádná ostuda.

Nejsledovanější videa na českém YouTube 2011:

1. 168 hodin - Pero z Chile

2. Chrome - Speedbots

3. František Ringo Čech o korupci ve společnosti

4. Ťapka

5. T-Mobile: Volej zdarma

6. Chci osmnáct 18 ( Iwanna be a billionaire)

7. Contrex - Ma Contrexpérience - 97s

8. FACEBOOK SONG - Lady Gaga Aik Murczechy Myslivcová

9. Ruda z Ostravy - Hokejová Kaťuša !!!

10. Půlnoční - Václav Neckář & Umakart

warumfernet ( 28. prosince 2011 13:08 )

Vždycky když vidím to video s rozvážou privatizací pera, tak si představuji jak Kikina s Ježkem a spol., chystali podvod století na DIKy - občany Czechistánu "kuponovou privatizaci" s podvodnými privatizačními fondy.

husqarnowicz ( 25. prosince 2011 08:49 )

VK celosvětově uznávanou osobností??? HAHAHA! Už to prosím tě nehul!

nikto nevie ( 23. prosince 2011 13:38 )

Občan Havel byl mým prezidentem jen do té doby, než se začal pelešit s herečkou B kategorie Veškrnovou, když umírala I. dáma České Republiky Oga Havlová!!!

monikahans ( 23. prosince 2011 12:59 )

Občan Klaus též mým prezidentem nikdy nebyl a nebude. Stydím se za něho, jeho výroky, samolibost, presentaci naší země do morku kostí. Krádež pera, tak nechutně promyšlená, byla jen deklarováním jeho samého. Mne toto video nebaví, mne uráží!

nikto nevie ( 23. prosince 2011 11:59 )

 a nedůstojný.Ale co bychom chtěli, když je to v režii bezcharakterní nevychované komediální herečky béčkové kategorie, která se pelešila s ženatým mužem, když na rakovinu umírala I. dáma Českého státu paní Olga Havlová. Smutné a nechutné!!! Havel byl enfant terrible světové politické scény ale Veškrnová byla, je, a vždy bude, jen parvenu české společnosti !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa