Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co skrývá Bárta? Slabost pro Mickey Mouse!

Autor: poe - 
4. prosince 2011
20:22

Na večeři v centru Prahy si před víkendem vyrazili neformální lídr Věcí veřejných Vít Bárta a jeho manželka Kateřina Klasnová (34). A zatímco ta se držela tradičního oblečení, její manžel překvapil. Namísto obvyklé košile a šátku uvázaného kolem krku si vyšel v tmavém triku s nápisem Mickey Mouse je zpět ve městě.

Co supergurua přimělo obléci si tento netradiční "dres" s pohádkovou postavičkou? „Jako malý jsem toho myšáka miloval,“ přiznal Blesku s tím, že tričko dostal od své manželky.

A co pár dělal v luxusní restauraci na Starém Městě, kde je fotografové Blesku vyfotografovali? Bezdůvodné to nebylo. Šéf poslanců nejmenší vládní strany tam totiž oslavil 38. narozeniny. „Dali si každý salát, červené víno a nakonec cheesecake s ovocem,“ řekl Blesku personál restaurace.

Od své manželky dostal Bárta ještě romantický víkendový pobyt v jižních Čechách.

vilaamalka ( 5. prosince 2011 11:38 )

Neurážejte Mickey Mouse! Bárta mu nesahá ani po kotníky.

dagma9 ( 4. prosince 2011 23:08 )

Ten už nic skrývat nemůže protože je profláknutej, jako většina našich politiků. ABL má spoustu státních a lukrativních zakázek. O to mu šlo a to se mu taky povedlo. Zajímalo by mě co jim řekl Klaus když si je pozval na kobereček. Najednou srazili podpadky a začali skákat jak Klaus ODS A TOP09 piskají. No asi jim pohrozil, že by je odstavili od vlády té šílené pravicové koalice.

konstantina ( 4. prosince 2011 21:49 )

Jasný napoleonský syndrom

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa