Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kateřina Klasnová o manželství s Bártou: Občas bych Vítka vyměnila!

Video se připravuje ...
Autor: Gabriela Mikešová - 
30. listopadu 2011
15:04

VIDEO: Na manželce bývalého ministra dopravy a šéfa poslaneckého klubu VV Víta Bárty (38) je vidět, že má nejen v domácnosti hlavní slovo. Sexy poslankyně Kateřina Klasnová (34) by svému manželovi mohla dělat i tiskového mluvčí. Během našeho rozhovoru si vzala hlavní slovo ona a prozradila, že by někdy Vítka vyměnila za jiného, proč?

Ne, že by jejich manželství začalo skřípat nebo nebylo ideální, ale jejich hádky vždy končí u politiky. "To bych Vítka pak nejraději vyměnila, ale neměla bych to říkat," smála se Klasnová a Bárta jen souhlasně přikyvoval. "Ale snažíme se tomu vyhýbat, už to není tak často, jako dřív," dodala Klasnová, která patří služebně i věkem k nejmladším a také nejvíce sexy tvářím Poslanecké sněmovny.

Říká se o ní, že je to politická neřízená střela. Když jí o něco opravdu jde, nezná prý bratra, ani manžela, exministra dopravy Víta Bártu. Stejně rázná byla i při našem rozhovoru. Rozhodně je vidět, kdo má hlavní slovo ve vztahu i v domácnosti.

"Od té doby, co jenom moje žena smí ve sněmovně mě peskovat, že mohu mluvit jen prostřednictvím jí, tak já už zcela instinktivně takhle funguju i doma. Kačenka si vyleze na skříň a zavelí, vím, co si můžu dovolit," dodal Vít Bárat se smíchem. Jak pár stráví Vánoce a Silvestra se dozvíte z videa.

jana999 ( 2. prosince 2011 12:24 )

a kdo by ji živil, až skončí véčka, musela by jít na veřejné práce

sider ( 30. listopadu 2011 22:37 )

No taky bych přijel na Vánoční steak

eillenn ( 30. listopadu 2011 19:43 )

Vyměnila? A že ne?!

gogo ( 30. listopadu 2011 18:04 )

Naši "poslanci" ? Jiný svět, jiné starosti, jiný rozum, jiná morálka, beztrestnost, nulová odpovědnost... Jsou na jiné planetě....

jen123 ( 30. listopadu 2011 17:18 )

Nechápu jak to někdo může mít doma. Stačí jen když ho vidím v telce a když k tomu ještě začně pleskat ty své rádoby chytrosti mám zkažený den.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa