Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Klasnová a Bárta Nečasovi: Tak vypadá dovolená politiků

Autor: map - 
8. srpna 2011
10:57

Když dva dělají totéž, není to totéž. To platí i tehdy, když se čeští politici vydají na dovolenou do Itálie. Premiér Petr Nečas (ODS) v laciných šortkách a reklamním tričku Zbrojovky na italské pláži vyvolal minulý týden rozpaky. Mnozí se domnívali, že by se měl i ve volném čase obléknout tak nějak reprezentativněji...

Takovým kritikům teď může spravit náladu hvězdný pár české politiky – exministr a nyní šéf poslanců Věcí veřejných Vít Bárta (37) a jeho žena, místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (34).

Bárta se rád dobře obléká, a tak i u největšího italského jezera Lago di Garda vypadá v bílých šortkách a fáčové košili jako z módního žurnálu. Stejně jako jeho žena, která nezapomněla ani na kabelku Louis Vuitton, jež se v tomto provedení dá pořídit za bezmála 20 tisíc korun.

Bárta Blesku svěřil, že u Lago di Garda strávili dva dny. „Odjeli jsme na téměř 14 dní a cestujeme s Kačenkou i pejsky po Itálii a Francii autem,“ dodal.

boudyyyy ( 13. srpna 2011 16:52 )

http://www.uzstacilo.wbs.cz/

jahodarka ( 10. srpna 2011 23:33 )

Klid. bohatypodnikatel je tu všem jen pro smích. Je placenej Bleskem. Dostává 3 polívky denně za ty svoje výplody. Já už ho znám a pokecám s ním jen když se chci pobavit..Je totiž strašně k smíchu.

komentator ( 10. srpna 2011 00:42 )

A chtěl bych k tomu dodat, že Švorcová je charakter! Na rozdíl od jiných vejlupků. kteří posluhovali komoušům, Švorcova po listopadu "nevyměnila kabát". Zůstala u komoušů!!

komentator ( 10. srpna 2011 00:39 )

Nečas je pěknej pokrytec! Chce se prezentovat jako skromný muž a "slušňák"! Když byl Nečas ministrem práce a sociálních věcí, tak šéfka jeho sekretariátu Nagyová za 8 měsíců v r.2009 (tj do odchodu Nečasu z funkce ministra po pádu Topolánkovy vlády) brala 1 milion a 400 tisíc korun čistého (Šlo o zcela nadstardadní plat a ASTRONOMICKÉ odměny) Přitom ta Nagyová neměla náležitou kvalifikaci pro vysoké úřednícké místo tj. neměla vysokou školu! Lze věřit premiérovi, který dnes a denně mluví o nutnosti šetřit a uskromnit se. A svým lidem rozdáva miliony ze státní kasy? O kauze Nagyová psal i Blesk, který naznačoval, že Nagyová asi musela pracovat velmi kvalitně s mnoha přesčasy!!

honza51 ( 9. srpna 2011 11:03 )

Já toho Nečase teda nemusím . Ale co z toho děláte za vědu. O co vám jde? Jenom proto, že je Nečas premiérem, tak musí na WC dělat potřebu ve tvaru "státního znaku"? Anebo jak tomu mám rozumět? Proč v tom hledáte různé "záliudnosti" a skryté úmysly? Někdo chodí v módním i na WC a někdo chodí v tom, v čem se cítí dobře. Anebo mi chcete vykládat, že paní Klasnová si bere na WC i kabelku a nejnovější model bot , aby dobře "reprezentovala"? Někdy ty články píšou snad DEMENTI. Jinak to nevidím!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa