Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Topolánek jako kdysi: Urážel a vyhrožoval!

Nudnou, obecnou přednášku o korupci Topolánek zahájil arogantním výstupem.
Nudnou, obecnou přednášku o korupci Topolánek zahájil arogantním výstupem.  (Autor: čtk)
Autor: ot - 
30. listopadu 2011
21:08

Agresivní hulvát. Ani rok a půl po odchodu z  politiky se expremiér Mirek Topolánek (55, ODS) nezměnil. O co nudnější byla ve středu večer jeho přednáška o byrokracii a korupci, o to byl někdejší šéf kabinetu arogantnější.

Na besedu, kterou pořádal Občanský institut, dorazil Topolánek o deset minut později. „Oni jsou tady novináři? To by se mělo dát hned pryč. Se zmetkama já nespolupracuju,“ rozjel se místo omluvy. A hned pohrozil, že mikrofon, který stál na stole, vyhodí z okna. „Nechci publicitu. O lidi mám zájem, ale novináři nejsou lidi!“ řádil.

Na přítomností médií pak svedl, že přednáška bude „pouze obecná“. Asi padesát posluchačů zahltil hodinou a půl citátů a mouder typu: „Vliv státu na naše životy za posledních sto let radikálně narostl“ či „Míra korupce je dána množstvím rozdělovaných peněz a počtem razítek po cestě“.

Konkrétní byl expremiér jen tehdy, když zaútočil na miliardáře Andreje Babiše, který ohlásil vstup do politiky s protikorupčními plány. „Jen za mého působení se pokusil ukrást Setuzu a Čepro,“ řekl. Co říká tomu, že podle průzkumu si 54,6 % lidí myslí, že růst korupce se shoduje s dobou jeho premiérování? Těžko říct. I v diskusi totiž odmítl odpovídat na dotazy novinářů.

cat99 ( 15. prosince 2011 10:25 )

primitiv se nikdy nezmění

libuna119 ( 12. prosince 2011 21:15 )

Oprava: kontakty

libuna119 ( 12. prosince 2011 21:14 )

Potřeboval by pořádně namlátit držku!Na toho zmetka asi nic jiného neplatí!Tihle parchanti jdou do politiky stejně jen proto, aby získali kantakty pro svoje pozdější čachry!V životě už mně nikdo u voleb neuvidí.Nevěřím už nikomu.

zidoniusek ( 1. prosince 2011 19:27 )

co tady s náma dělají?????

zidoniusek ( 1. prosince 2011 19:26 )

tento národ není naivní,je hloupý!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa