Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Lejla Abbasová je poprvé těhotná: Kocáb bude počtvrté otcem

Autor: Pavlína Kosová, apk - 
29. července 2011
05:00

Moderátorka Lejla Abbasová (31) je těhotná. Otcem budoucího dítěte není nikdo jiný než Michael Kocáb (57). Podle důvěryhodných zdrojů Blesku je Abbasová v pátém měsíci těhotenství. Jak se nastávající maminka těší na miminko se ale Blesku zjistit nepodařilo. Moderátorka se rozhodla, že požehnaný stav nechce ještě potvrzovat.

Stejně se zachoval i nastávající otec Kocáb, který včera Blesku na dotaz Lejlina těhotenství položil rychle telefon. Chtěl tak dodržet domluvu, kterou si s Abbasovou dali.

Není pochyb o tom, že exministr se stane už počtvrté otcem. K dcerám Natálii a Jessice a synovi Michaelovi, které má s manželkou Marshou, mu na sklonku roku přivede na svět dalšího potomka exotická kráska Lejla Abbasová.

O Kocábově bývalé mluvčí a jejím těhotenství se spekulovalo už v květnu, kdy si ale radostnou zprávu nechávala nastávající maminka jen pro sebe. Blesk se jí chtěl zeptat, jak se na miminko těší, bohužel se ji ale celý den nepodařilo sehnat.

I přesto, že Lejla čeká svého prvního potomka, nezapomíná na charitativní činnost. Nevynechává ani návštěvy oblíbené Keni, kam létá pomáhat dětem s těžkými životními osudy.

Pro moderátorku musí být těhotenství nesmírně obtížné, hlavně kvůli nepodařené operaci kolene a následnému lámání. V noze má šrouby, pohybuje se jen za pomoci berlí a není si jistá, zda ještě bude moci pořádně chodit. „Jsem z toho strašně nešťastná a stěžuje mi to život, především moji práci,“ postěžovala si před pár týdny Lejla.

12356 ( 4. srpna 2011 20:58 )

Sice jsem Tvuj odkaz nasla opozdene, ale prece jen mne to neda a chci Ti podekovat a jak rikaji Anglicane; You make my day )) Ono se to totiz nestava zde tak casto, ze nekdo nekoho pochvali, moc jsi mne potesila a doufam, ze Te i nadale nezklamu Diky!

makmark ( 3. srpna 2011 00:25 )

Je mi ji líto, jde to s ní z kopce. Místo toho, aby budovala kariéru na ministerstvu ...a už sama bez toho kašpara, tak se sním spustí, odejde taky ze scény, pak zlomí nohu a to těhotenství celé asi odnosí na berlích. A starý otecko Kocáb není taky žádná výhra.

jahodove_ticho ( 31. července 2011 23:43 )

chodit nemůže, ale prc... ano! gratuluji

warumfernet ( 31. července 2011 09:23 )

Tak to chodí, syn faráře se v Kocábovi nezapře, tak jako v synovi komunisty podnikatel - vykořisťovatel.

alenkaa ( 30. července 2011 20:06 )

Dotaz - a kdo hraje tu krásku? Zatím je řeč o Abbasové a Kocábovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa