Lejla i když chodí o berlích stále pracuje. V úterý moderovala akci parfém roku spolu s Evou Decastelo. Na pódiu však většinu času seděla v křesle. Kromě moderování se chystá vyjet pracovně i do Afriky se svou nadací.

"Jedu tam v červenci a na měsíc, zřejmě i s berlema. Jezdím do Afriky už skoro jako na chatu, máme tam rozestavěné čtyři školy a dopravujeme tam kontejner se spoustou věcí hlavně léky a oblečení, které tam pošleme na konci června," řekla nám Abbasová.

Až si Lejla odbude pracovní povinnosti, chystá se věnovat pouze partnerovi. A jak vlastně Lejla snáší dlouhé odloučení od partnera Michala Kocába? "S partnerem na dovolenou, teď nepojedu, to spíš až se vrátím. To odloučení je sice dramatické, ale naštěstí teď už je internet, takže jsme spolu neustále na skypu, určitě jsme v denním kontaktu. On tam dokonce už jednou se mnou byl, takže ví, jak to tam vypadá," řekla Abbasová, která je ve vztahu s Kocábem spokojená.

Fotogalerie
8 fotografií

Práce a vztah s partnerem Lejly jsou v pořádku, horší už je to s jejím zdravím. Doktoři jí totiž po úrazu na lyžích řekli, že má osteoporózu. Ani po sundání sádry se Lejla berlí jen tak lehce nezbaví.

"No jsem po dvou operací, brali mi kus pánve, mám tam milion šroubů a vůbec se neví, co se mnou bude, no a ještě mi zjistili, že mám osteoporózu, takže pokud se mi to neuchytí přirozeně tak budu mít umělý kloub," prozradila Blesk.cz Lejla Abassová s tím, že na lyže vůbec nechtěla a doteď si vyčítá, že jí k tomu kamarádi přemluvili.