Zprávu o těhotenství zastihla Natálii jen čtyři hodiny před tím, než vyšla v novinách. Jako první o těhotenství Lejly Abbasové informoval deník Blesk. Současná přítelkyně exministra a hudebníka Kocába by měla být v šestém měsíci.

"Ano, dozvěděla jsem se to těsně před tím. A blbý je, že si tu zprávu přečetla moje máma asi čtyři dny poté, co se vrátila do Čech. To bylo bezva uvítání... Mě celá ta věc sice se*e, ale jsem pořád jen dítě...," řekla Kocábová v rozhovoru pro server onadnes.cz a nenechala na svém otci niť suchou.

"Je to příliš čerstvé, abych věděla, co na to říct. To je věc mého otce, jeho byznys, mě se to netýká," dodala s tím, že byla zprávou velmi zaskočená a její reakce nebyla pozitivní. "Nebyla dobrá, přirozeně. Já jsem zaskočená doposud. A když nad tím kroutím hlavou, lidi mi říkaj, že to je život, ale já si myslím, že je to jedna velká komedie."

Kocáb se stane otcem počtvrté. K dcerám Natálii a Jessice a synovi Michaelovi, které má s manželkou Marshou, mu na sklonku roku přivede na svět dalšího potomka právě Abbasová.

Kocábová Lejle stále nemůže přijít na jméno a to, že s jejím otcem nyní čeká dítě, celé situaci nepomůže. Kocábová se o zprávě dozvěděla poté, co přijela z Thajska, kde si vzala svého dlouholetého přítele Štěpána Vránu, se kterým má sedmiletého syna Vincenta. Svatba proběhla bez účasti rodiny a oddávající byl potápěč.

Fotogalerie
3 fotografie