"Mám strašné problémy s tou operovanou nohou, je křivá. Před třemi týdny mi sundali sádru, chodím denně na rehabilitace, ale zatím to není nic moc. Bojím se, že už nikdy nebudu mít nohu jako dřív a jsem z toho hodně špatná. Proto ani nikam nechodím do společnosti," řekla Blesk.cz Lejla, která chyběla na narozeninové oslavě dcery svého přítele Michaela v Hard Rock Café.

"S Natálkou vycházím dobře, minimálně jeden den v týdnu je i se svým šestiletým synem Vincentem u nás doma. Kdybych mohla chodit, určitě bych na její oslavě byla," tvrdí exotická kráska. Lejla si v polovině února na lyžích těžce poranila koleno. V motolské nemocnici ji operovali, ale nedopadlo to dobře, tak jí v nemocnici na Bulovce museli koleno lámat a reoperovat.

Lejla už sádru nemá, ale noha stále není v pořádku
Autor: Tomáš Vrbenský

Koleno nesrostlo úplně dobře, moderátorka má viditelně křivou nohu. "Mám nohu do X. Nemůžu si vzít krátkou sukni nebo úzké džíny, jedině ve vysokých kozačkách to není vidět. Zatím zvažuji, zda si na motolskou nemocnici budu stěžovat," svěřila se Blesk.cz Abbasová, která stále nenašla svou ztracenou fenku Fany.

Fotogalerie
13 fotografií