Od chvíle, co Blesk na konci července o těhotenství informoval, se Lejla včera poprvé ukázala na veřejnosti. Uplynulý měsíc totiž strávila v Keni, kde už řadu let pomáhá dětem s těžkými životními osudy. „Akorát pobyt se jí tam moc nevyvedl. Zásilka s oblečením pro děcka se zdržela někde na moři a těsně před odletem zpátky do Čech Lejle vykradli hotelový pokoj se všemi osobními věcmi a penězi, včetně notebooku a telefonu,“ řekl Blesku blízký rodinný známý.

Lejla přiletěla z Keni o víkendu a doslova se zabarikádovala v domě Kocába v pražské Troji. Ven poslední dny vycházel jen on a dva čtyřnozí mazlíčci – pes a malé prasátko. Teprve včera dopoledne Lejla svou skrýš opustila a v šedém overalu s mohutným černým páskem vyrazila do centra města za sestrou Aidou, kde už na ni čekal starostlivý Kocáb.

Ten nastávající matku svého čtvrtého dítěte střeží jako oko v hlavě a za každou cenu se snažil focení překazit. Zřejmě nechce, aby se v médiích opět rozebíralo, že kvůli exotické krásce opustil manželku Marshu. Jeho dcera Natálie mu to totiž nedávno v tisku pěkně osladila. „Mě celá ta věc se..! Že těmhle chlapům není trapně, když kvůli mladším opustí rodinu,“ nechala se slyšet Kocábová.

Fotogalerie
12 fotografií