Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tajemství ložnice Kristýny Kočí zůstane záhadou!

Policie vyšetřování štěnice u Kočí odložila
Policie vyšetřování štěnice u Kočí odložila  (Autor: Dana Kolářová)
Autor: šim, puk, ot - 
15. července 2011
09:53

To, kdo chtěl znát intimnosti z života Kristýny Kočí se už asi nedozvíme. Případ štěnice v ložnici poslankyně byl odložen. Videozáznamy z bezpečnostních kamer, které mohly slídila odhalit někdo smazal.

Policie proto případ odložila. Z usnesení policie vyplývá, že v současnosti nejsou známy žádné stopy, které by vedly k dopadení pachatele. „Nezbývá než věc odložit, protože výslechy ani další úkony nevedly ke zjištění totožnosti osoby, jež mohla štěnici nainstalovat,“ píše se ve zprávě. Odstranění dat ze záznamu kamer nebylo náhodné, o čemž svědčí i zametení stop. Ztracené záznamy jsou podle informací HN neobnovitelné.

Poškozená SIM karta

Kočí bývalý přítel Adam Kožela, který byl jedním z podezřelých, že ji tam údajně ze žárlivosti nainstaloval, to podle policie nebyl. Štěnice byla nainstalována jen dva dny poté, co Kočí od Víta Bárty dostala obálku s penězi.

Kočí tvrdí, že šlo o úplatek, Bárta to nazývá půjčkou. Podle policie  byla štěnice navíc nefunkční, SIM karta uvnitř zařízení byla prý poškozena. Instaloval to tam tedy amatér?

Štěnice, kterou Kočí našla, se nacházela se v takzvaném vyčkávacím režimu. Uvnitř byla SIMkarta O2, která ovšem byla mechanicky při umístění do štěnice poškozena.

Adam páchne jinak

„Policie mi řekla, že je to neznámý pachatel. Já se proto nechci přiklánět k žádným spikleneckým teoriím, nicméně to bylo dva dny poté, co jsem dostala obálku,“ řekla Blesk.cz Kočí, která odmítla to, že by za instalací štěnice byl její tehdejší přítel Adam. „Je vyloučeno, že by to byl můj bývalý přítel. Mimo jiné to vyloučily pachové stopy,“ sdělila Blesk.cz.

Policie nezjistila žádné stopy násilného vniknutí do bytu, od něhož existují celkem šest klíčů. Dva měla Kočí, jeden uklízečka, která tam podle slov Kočí pracuje už šest let. „Není žádný důvod ji podezřívat,“ řekla Kočí.

sakra ( 16. července 2011 14:23 )

Že tam přijímala tělo pánů jistě záhadou není.

jednookykral ( 15. července 2011 22:16 )

Já bych Kočí nevěřil...podle nahrávky plánovala politický puč, spolu s Tluchořem měli připraveno x mega na založení nové politické strany, proto potřebovali zdiskreditovat Vv...to by vysvětlovalo obvinění Bárty z uplácení, pak nefunkční štěnice. Nevím koho by mohlo zajímat, co se dělo v její ložnici)...já bych to vědět radši ani nechtěl))))

crakazasecrak ( 15. července 2011 19:58 )

že s m r dí m ...r...kou když píchala s celým, parlamentem

e.44 ( 15. července 2011 16:52 )

anasyi, já si to myslím od začátku. Už jsem to sem i někde níže psala, ještě před aktualizací článku. A tím, že se jí to povedlo a že oblbla masy, jsem myslela to, že se jí to povedlo ututlat

letajici_svec2 ( 15. července 2011 13:29 )

vymazala, protoze obet vzdy v posledni chvili ucukla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa