Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hušák chtěl vzít ze Sazky vzácné obrazy, zasáhla policie

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, ap - 
8. června 2011
17:29

Policisté zasahovali v budově Sazky. Její odvolaný šéf Aleš Hušák si údajně snažil odnést cenné obrazy u kterých nebylo jasné, zda jsou jeho soukromým vlastnictvím. Protože sám má od úterý zakázán vstup do budovy, poslal pro ně své spolupracovníky. Insolvenční správce Josef Cupka proto kolem 16. hodiny zavolal policii.

Když policie na místo dorazila, spor byl již vyřešen. Podle Aleše Hušáka, kterého Cupka odvolal v úterý z funkce generálního ředitele Sazky, byly předmětem sporu jeho soukromé věci a tyto události jsou součástí diskreditační kampaně proti jeho osobě.

Kromě soukromých věcí na jejichž odnesení se měl s insolvenčním správcem dohodnout, měli prý jeho lidi začít odnášet i předměty, u nichž nebylo možné zjistit zda mu patří, mimo jiné i cenné obrazy. "Mělo dojít ke stěhování některých věcí ze společnosti, se kterými (insolvenční správce) nesouhlasil," řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

opatrovnik ( 18. června 2011 09:10 )

Asi tak si to představuje kohorta našich vládců.kteří dokázali posvětit miliardové ztráty a ještě jsou natolik klidní,že se dohadují o beztrestnosti a nebo naopak o promlčitelnosti svých vlastních chyb.Nějaký pan Hušák je jen kapička v moři -jak může někdo brát takový majetek a tak žít -když občané nedosáhnou ani na setinu?Protože společnost je natolik tolerantní-že nikdo nedokáže zastavit.Jenže .je to soukromá společnost,která si určuje vlastní pravidla a -i když jsou mnozí vlastně okradeni o práva -jiní si je uzpůsobí.

denia ( 9. června 2011 00:19 )

nebyl zrovna moc sympatický,začal mu narůstat pocit nedotknutelnosi.Není sám,kdo se začne takhle chovat,když má vysokou funkci.A pýcha předchází pád.Bude to mít teď těžké,aby pochopil,že žádný strom neroste do nebe.Přesto nerozumím tomu,že dokázal přivést k bankrotu tak výdělečný podnik,jakým je každá sazková kancelář.

stolda ( 8. června 2011 19:07 )

Tak teť když přišel o práci,tak půjde zažádat o sociálku.A dávky si nechá posílat do své "chatičky" na Menorce. To jsou konce,co?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa