Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Srazili mě úmyslně, naznačil správce Sazky

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jos - 
22. června 2011
13:51

Způsob nehody, při níž insolvenčního správce Sazky Josefa Cupku v úterý na přechodu v centru Prahy přejelo auto, naznačuje, že nešlo o náhodu.

Cupka proto nehodu dnes ohlásil na policii, uvedla to Cupkova mluvčí Lenka Tichá. Cupkův tým má podle ní navíc signály, že se v médiích připravuje proti správci diskreditační kampaň. Incident se odehrál v úterý dopoledne na Karlově náměstí.

Cupku při přecházení přechodu srazil stříbrný vůz značky Škoda řízený ruským státním příslušníkem. "Jsou tu indicie, že nešlo o náhodu. Auto zastavilo před přechodem, ale pak se prudce rozjelo v okamžiku, kdy byl Cupka v polovině vozovky. Pak jej chvíli vláčelo na kapotě," uvedla Tichá.

Přestože prý nehoda vypadala hrozivě, Cupka vyvázl jen s lehčími zraněními a může dál pokračovat ve své práci.

Cupka byl jmenován předběžným insolvenčním správcem Sazky 21. února, později byl jmenováni insolvenčním správcem, kterým je dosud. Bývalý ředitel Sazky Aleš Hušák jej obvinil z podjatosti. Sazka se do insolvence a následně do konkurzu dostala kvůli problémům se splácením výstavby pražské haly O2 arena. Jejími akcionáři jsou občanská sdružení působící v tělovýchově a sportu.

kakamilek ( 22. června 2011 17:33 )

Poslední dobou mně dochází proč sem nechtějí neobolševičtí "poslanci" ať už Filipovci nebo Nečasovci,řízení těma cca 20 vyvolenejma multimiliardářema, pustit br.Mašínovi.Oni by nám sem mohli zanést sémě té západní demokracie a potom by se zde třebas našli jejich následovníci.Vidím-li nějakého Hušáka tak mám i já střevní potíže a závidím sudetskejm Němcům jejich odsun.

jozzinek ( 22. června 2011 16:56 )

Souhlasím. Tenhle začátek naší absurdní demokracie začal Havel, který byl jednohlasně zvolen komunisty. Však se jim za to odvděčil. Teď to nejsou estebáci a aparátčíci, ale rychlopodnikatelé a korupčníci ve státní správě. A odvšivení naší republiky bude velmi, velmi... těžké.

torremolinos ( 22. června 2011 16:48 )

Mně je jen jasný,že u porcování tohoto medvěda bude víc strávníků než masíčka JEBETYNKO.A tento pán,se tu z čisté povinnosti neochomítá.

jabetynka ( 22. června 2011 16:16 )

torremolinos: Dost hloupá připomínka.. Je vidět, že o té kauze nic nevíte. Kdyby ano, nikdy byste nenapsal takovou hovadinu !

arukuta ( 22. června 2011 15:45 )

Na jiných stránkách tady na PC je zjištění schválené Evropskou unií, že se pořád dělíme na NADLIDI A PODLIDI - TI srá-či tam schválili že se sem smějí dovážet podřadnější potraviny a výrobky než se smějí prodávat na Západě který je určený pro NADLIDI zatímco my SLOVANÉ jsme podlidi - tak o čem tedy byl Norimberský proces ha ? Taky jen právní šaškárna podobná té která se tady odehrává na všech stupních již 21 let - viz Hušák a spol ?? Mělo by se to tady jmenovat Havlohnůj a ne čechy - ten s tím začal skřet jeden ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa