Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Správce Sazky srazil autem Rus: Táhl ho po silnici!

Insolvenčního správce Sazky Josefa Cupku srazilo auto
Insolvenčního správce Sazky Josefa Cupku srazilo auto  (Autor: ČTK)
Autor: jaj, ot, mivrk - 
21. června 2011
17:17

Konkurzního správce zadlužené Sazky Josefa Cupku (49) a největšího nepřítele bývalého šéfa Aleše Hušáka (53) srazilo v úterý dopoledne auto. Když přecházel přes přechod na pražském Karlově náměstí, nabrala ho stříbrná škodovka, kterou řídil Rus. Podle informací Blesku a svědků přímo z místa činu ale incident nevypadal jako běžná nehoda… Chtěl Cupku někdo zastrašit?

„Pan doktor jezdí normálně autem. Dnes jel do banky výjimečně tramvají a když přecházel přes přechod, srazilo ho auto, které řídil občan ruské národnosti,“ řekla mluvčí Sazky Lenka Tichá. Auto táhlo Cupku ještě zhruba sedm metrů na kapotě, než řidič zastavil. „Pan Cupka s ním poté mluvil a zjistil si jeho totožnost,“ dodala. Současný první muž Sazky je ale údajně v pořádku. „Cítí určité bolesti, má naražené rameno, ale nic vážného to není,“ potvrdila Tichá.

Podle informací Blesku ale srážka nevypadala moc jako běžná nehoda. „Auto normálně přibrzdilo před přechodem. Teprve, když ten muž začal přecházet, řidič vyrazil a srazil ho,“ řekl svědek nehody, který ale chtěl zachovat anonymitu.

Mezi Hušákem a konkurzním správcem, který dříve neohroženého vládce Sazky připravil o moc, panuje v posledních týdnech velké napětí. Že by ale jejich otevřený boj měl se úterní nehodou nějakou spojitost, Tichá popírá: „Těmto konspiračním teoriím bych se ráda vyhnula.“ Nehodu ale Cupka neohlásil na policii.

jtabp ( 22. června 2011 15:18 )

Vážně si myslíš, že kdyby ho chtěli oddělat tak si najmou Rusáka co ho sveze na kapotě? Ale no ták...

zada ( 22. června 2011 11:46 )

nechápu proč nezavol cupka policii? kdyby to byl čech v tom autě tak by se po něm určitě vozil. Je to snad strach???

587587 ( 21. června 2011 23:20 )

rulesss ( 21. června 2011 20:18 )

chytrakum kteri tu mluvi o amaterovi, ze existuje taky neco jako prvni varovani

janejaneja ( 21. června 2011 20:09 )

Měl by se odjet zklidnit na tu svoji chajdu na té Menorce, nebo kde ji má.. A už tam navěky zůstat. Víte kolika lidem by se tady ulevilo ?? A hlavně - nikoho by ani nenapadlo napadat insolvenčního správce p. Cupky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa