Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvolte předsedu VV: Kdo by měl bavit lid?

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: SAN, ap, Kjos - 
20. května 2011
12:35

ANKETA: Tuto možnost jinde nedostanete! Bez registrace, pokynů principála Bárty a odposlechů, můžete díky Blesk.cz hlasovat o novém předsedovi Věcí veřejných.

Předsedu údajně zvolí řadoví Véčkaři v uzavřeném internetovém hlasování. To sice není problém nabourat a soudní znalci svorně tvrdí, že je správci stránek mohou libovolně upravovat k obrazu svému, ale proč ztrácet kvůli provinčnímu varieté tolik času?

Na Blesk.cz zvolíte svého předsedu VV jedním klikem. A navíc můžete zvolit rovnou i principála.

Kandidát na maňáska číslo 1: Radek "Vinař" John

Johnovo politické trápení jsme mohli všichni sledovat »na vlastní oči«, svůj symbolický post v čele VV by ale rád obhájil. Z ministerstva vnitra byl odejit, z trafiky vicepremiéra na truc odešel sám. Nic jiného než předsednictví VV mu tedy nezbývá. A John má pozornost rád. Pravdou je, že jako "maskot Véček" aspoň nic nezkazí.

Kandidát na maňáska číslo 2: Karolína "Nšoči" Peake

S Peake v čele by si Véčka nejspíš moc nepolepšila. Patří mezi Vítkovy vyvolené (VV) a nejspíš by se z ní stala jen další Bártova tlumočnice. Tvrdí sice opak – tedy že je samostatně myslící bytostí – všechny skandální dokumenty ale mluví jasně. Kdyby Johna porazila, jednu výhodu by to mělo. Ve Vítkově loutkovém divadle by se na ni koukalo o poznání lépe.

Kandidát na maňáska číslo 3: Dagmar " No name" Navrátilová

Olomoucká poslankyně Navrátilová se objevila odnikud na poslední chvíli. Do Bártovy kliky nepatří. Jako jediná z kandidátů tak nemá hlavní roli v populární komedii jménem Věci veřejné. Jejím cílem je prý stranu decentralizovat. Doufejme, že kamkoliv z Bártova bytu.

Kandidát na maňáska číslo 4: JemitoŠumák, stejně povládne Bárta

Myslíte si, že volba předsedy Věcí veřejných je fraškou? Že všechny "utajené" nahrávky jasně svědčí o tom, že vlastníkem této pseudopolitické strany je ve skutečnosti jistý Vít Bárta? Muž, kterého zvou na schůzky Obama i Putin? Potom hlasujte pro JemitoŠumáka, stejně povládne Bárta...

komentator ( 21. května 2011 09:57 )

Hurvínek John, kterého vodí Bárta na provázku se především naprosto zesměšnil! To je horší než diskreditace! Je mi Johna svým způsobem líto! je v roli mouřenína, kterého Bárta jednou odkopne!

komentator ( 21. května 2011 09:12 )

Protože Véčkaři neplní své předvolební sliby. Protože Bárta, John, Klasnová, Babák sprostě podrazili voliče. Neslíbili Véčkaři vymýtit dinosaury Kalouska, Vondru, Schwarzenberga z poitiky? A nespolupracují Véčkaři s politickými dinosaury Kalouskem, Nečasem, Schwarzenbergem ve vládě? Neslíbili Véčkaři, že prosadí progresivní zdanění bohatých? V rozporu s tímto slibem Véčkaři podporují ekonomickou reformu šitou na míru bohatým! Copak pelmeni Ty to nevidíš?

komentator ( 20. května 2011 23:22 )

pelmen je včerejší! Odboráři a rovněž podnikatelé odmítli návrhy reforem předložené Nečasovou vládou! A zítra na manifestaci proti Nečasově vládě desetitisíce lidí zacínká Nečasovi, kalouskovi a spol. klíči! Kalouskovi prý odbory zacinkají francouzákem!!!

komentator ( 20. května 2011 23:19 )

Véčkařům, kteří neplní své předvolební sliby a podrazili své voliče, již nic nepomůže! Strana VV dopadne ještě hůř než Zelení!!

pelmen ( 20. května 2011 22:59 )

Už na truc všem těm novinářům bych příště VV volil...ten hon na Čarodějnice je neúnosný...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa