Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hádka o Johna: Musí zůstat ministrem, chtějí VV

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, jaj, ap - 
12. dubna 2011
14:42

O kontrolu nad ministerstvem vnitra se spustila válka mezi ODS a VV. Po navrhovaném odvolání Radka Johna z postu ministra vnitra ho ODS nechce nahradit žádným členém vévéček. Věci veřejné naopak trvají na tom, aby ministrem zůstal John.

Poslanecký klub ODS uvedl, že ministerstvo by už neměly vést Věci veřejné. Podle premiéra Nečase jde o nepřekročitelnou podmínku.

Ryhle na tento krok zareagovaly Věci veřejné. Tx naopak požadují, aby ministerstvo zůstalo v rukou jejich strany. A navíc si trvají i na tom, že předsedou ministrem zůstane Radek John. Spor má řešit další schůze špiček koaličních stran.

1pravda1 ( 14. dubna 2011 15:19 )

spolu souvisí, vnitro předloží žalobu ale záleží na státním zástupci co udělá a všechny tyto zástupce mají pod palcem ODS a Pospíšil. Kauza Čunek je typicky příklad, návrh na obžalobu byl hotový a pak ho Vesecká na popud Topola zametla pod koberec. Všichni chtěli aby odešla, jen ODS byla proti. Pokud bude mít ODS vnitro i spravedlnost tak je v podstatě neztrestná, nikdo snedovolí cokoliv vyšetřit! Mají sevřené zadky, John vyšetřování jejich zlodějen bránit nebude, ale Pospíšil je nejen ministr spr. ale i místopředseda ODS.

komentator ( 13. dubna 2011 10:40 )

Za Johna začala policie vyšetřovat zlodějiny ODS a TOP 09 (Kalouskovi kámoši korupčníci barták, zbrojařHáva atd). kroměš jiného by prý měli být vyšetřování Topolánek a dalík! Proto Ičko-langer, Kalousek, Topolánkův kámoš Tlučtchoř přinutili Nečase, aby odvolal Johna z funkce ministra vnitra. Holt zloději začínají mít obavy, že by mohli jít za katr! Kdyby se ODS podařilo znovu získat kontrolu nad ministerstvem vnitra, zlodějiny ODS a topáků budou zameteny pod koberec!

honza33 ( 13. dubna 2011 08:16 )

zelena.kometa ( 12. dubna 2011 23:31 )

Hlavně aby MV nedostala pod palec ODS. Íčko už jednou stačil...

japome ( 12. dubna 2011 21:58 )

Volby vyhrála strana úplně jiná a jen díky VV si dnes ODS+ TOP 09 diktují podmínky. Když né s VV tak musí vládnout strana, která vyhrála volby néé??, To znamená ČSSD a může se vrátit i Paroubek , ať je tady ještě větší cirkus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa