Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Andrýsová: Kočí mi o penězích od Bárty řekla při vaření

Autor: jos - 
11. dubna 2011
14:18

Na čtenářské dotazy v redakci Blesk.cz odpovídala Lenka Andrýsová - místopředsedkyně VV, a donedávna blízká kamarádka Kristýny Kočí. Kristýna jí poprvé o penězích od Bárty řekla při vaření oběda. Co dál Andrýsová prozradila?

Lenka Andrýsová a Kristýna Kočí bývaly výborné kamarádky. "Skvěle jsme si například užily technopárty na Ibize," popsala čtenářům jejich dřívější důvěrný vztah Andrýsová.

Pak ale přišel zlom. Jaroslav Škárka popsal novinářům, jak ho Vít Bárta korumpoval a další den se k němu přidala i Kristýna Kočí. Andrýsová si mohla vybrat, buď bude loajální k Bártovi, nebo uvěří Kristýně. Zůstala na rozkymácené lodi s Bártou.

"Kočí mi nastínila, co se stalo, v sobotu, když jsme společně vařily oběd, ale tvrdila, že mi to říká čistě hypoteticky. Nechápala jsem, proč by ji Vítek uplácel a jestli by to vůbec hypoteticky byl úplatek," uvedla Andrýsová a dodala, že Kočí pak napsala několik SMS a chtěla její další vyjádření. Kočí s ní ale už prý vůbec nekomunikuje. Přátelství je zřejmě konec.

Záznam celého chatu je zde:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa