Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kočí laškovala na tenisu s Drobilem

Autor: ot, bk, evakk - 
7. března 2011
10:17

Jako školačka, která slyšela první sexuální vtip. Trapné chichotání, hloupé posunky, cudné klopení zraku. Tak se chovala místopředsedkyně Věcí veřejných Kristýna Kočí na víkendovém tenisu mezi Českem a Kazachstánem. A kdo byl tím mužem, s kterým si tak báječně rozuměla? Bývalý ministr životního prostředí Pavel Drobil. Ten ministr, který musel odejít po korupčním skandálu a Kočí jako horlivá členka SSM (Kristýno, kdyžtak se zeptej dědy, co to bylo) horovala za jeho odchod.

Ještě před dvěma lety by ji stěží někdo pozval jinam než na ples vysoké školy, kterou ona sama ještě ani nedostudovala. Nyní si užívá falešný pocit, že je snad nejdůležitější v republice.

Mladá poslankyně nemá jen špatný úsudek a vkus, ale zřejmě i paměť. Blesk.cz se proto rozhodl trochu jí paměť osvěžit. Kristýno, toto jsi řekla v polovině prosince: „My jako Věci veřejné stojíme před velkým dilematem. Vláda (s Drobilem) už si dnes bohužel nemůže říkat protikorupční.“

A teď, po třech měsících po odchodu Drobila z vlády? Trapně s ním žertuje a chová se jak puberťačka z Horní Dolní. Kristýna Kočí se tak ukázala jako největší pokrytec Česka.

P. S. Ona se v Ostravě vůbec sešla bezva parta. Přijel bývalý premiér a vyhlášený hulvát Mirek Topolánek s manželkou Lucií Talmanovou, exministr dopravy a později průmyslu a obchodu Martin Říman (všichni ODS), čtvrtým někdejším členem vlády v hale byl exministr zemědělství a nynější moravskoslezský hejtman Jaroslav Palas (ČSSD). Ten hejtman, který si staví honosné sídlo za desítky milionů a vydává to za domeček.

P. P. S. Tenistům fandění této skvělé společnosti nepomohlo a Kazachům skandálně podlehli. Inu, skandál na tribuně, skandál i na kurtu.

letajici_svec2 ( 9. března 2011 21:48 )

ona to zrejmne nebyla prvni rana, kterou udelali..troufnout si vyvest 500 mil uz chce nejakou predeslou zkusenost, proto se tak tvari spokojene, protoze uz je nahrabano..jak dlouho budeme jeste delat blbecky a splacet jejich defraudace napr formou DPH??? Kalousek je jen jejich sasek-posel spatnych zprav pro blebs

letajici_svec2 ( 9. března 2011 21:42 )

sebranka ktera by mela sedet na vazbe a byt vysetrovana, z tunelu a zlocinneho spolceni si v klidu hraje tenis..Kazachstan hadra

komentator ( 9. března 2011 09:37 )

A co řešíš?

komentator ( 9. března 2011 09:36 )

Véčkaři tvrdě bojují (alespoň slovy) proti korupci. A Véčkařka Kočí si bezvadně rozumí s korupčním odéesákem Drobilem!

komentator ( 9. března 2011 09:34 )

Novináří Blesku odvádějí dobrou prácu! Novináři upozorňují na velký rozpor mezi sliby (spíše KECI) Véčkařů a konkrétrními činy Véčkařů (Věci Vychcané) Véčkaři, včetně Kočí blábolí o boji s korupcí a boji s politickými dinosaury. a Kočí si bezvadně rozumí s KORUPČNÍKEM Drobilem!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa