Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dobeš se pochlubil synem: Toto je můj Matoušek!

Ministr Dobeš se v pátek pochlubil novorozeným synem Matoušem. Chybět nemohl ani starší Jakub (2,5).
Ministr Dobeš se v pátek pochlubil novorozeným synem Matoušem. Chybět nemohl ani starší Jakub (2,5).  (Autor: Daniela Kolářová)
Autor: gib, mivrk - 
5. února 2011
12:47

Ministr školství Josef Dobeš (46) v pátek exkluzivně Blesku představil svého dvoudenního chlapečka Matouška, který přišel na svět v nemocnici ve Slaném. Porod ale nestihl.

„Manžel chtěl být u porodu, ale bohužel to nestihnul, přišel o dvacet minut později, když už byl Matoušek na světě,“ svěřila se Dobešova manželka Lucie (26). Tak alespoň ministra, který chvátal do nemocnice rovnou ze Sněmovny, pustili do porodního sálu, aby si mohl syna prohlédnout.

O víkendu bude u Dobešů, kteří už mají dohromady čtyři kluky včetně adoptovaného Davida, veselo. V neděli by si totiž měli malého Matouška přivézt z porodnice domů.

komentator ( 7. února 2011 08:31 )

Co popřeje MONSTER šéfce sekretariátu ministra Dobeše Machálkové, která je milenkou p.ministra a která rovněž čeká dítě?

komentator ( 6. února 2011 15:08 )

Máš pravdu maxi6! Politici se neflákají! Dobeš je však praktikující křesťan. Dobeš by měl ctít 10 božích přikázání. A jedno z těchto božích přikázání praví: NEZESMILNÍŠ!!

monster13 ( 6. února 2011 11:48 )

Přeji synovi pana Dobeše hlavně hodně zdraví. Narození dítěte je vždy radostná událost, takže proč si jí kazit politickými debatami.

max6 ( 6. února 2011 11:22 )

Tak se mi zdá komentátore, že tak trochu závidíš, když tady neustále povídá o tom, že má milenku. Tak si milenku pořiď taky a možná, že to přestaneš tak rozpitvávat. Kdo milenku nemá z politiků nebo neměl někdy nějakou bokovku.

komentator ( 6. února 2011 09:50 )

Možná, že Dobešovivyjde holčička s milenkou Machálkovou, která je šéfkou Dobešova sekretariátu na ministerstvu školství. Machálková je totiž těhotná!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa