Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pane senátore, podepište mi povolení k sexu!

Autor: Aleš Půček, evakk - 
3. února 2011
22:42

Jaroslav Dobeš alias guru Jára, který je podezírán, že jako samozvaný vůdce sekty zneužil v zahraničí desítky českých dívek ve své činnosti pokračuje. České dívky, které se na jím pořádané "poutě" chystají, nyní ale potřebují podpis senátora. Guru Jára alias Óm nadsamec jim to totiž nařídil. Odměnou jim je lákavá vidina obřadu spojení Lingamu s Jóni. Tedy sex s božským Óm nadsamcem. Své o tom ví senátor Přemysl Sobotka. Jedna dívka ho o povolení vyrazit za Járou žádala dokonce opakovaně!

Desítky dívek vylákal do zahraničí, kde podle tvrzení mnohých z nich došlo k jejich sexuálnímu zneužití. Případ již tři měsíce vyšetřuje policie. Přesto se stále najdou slečny, které po setkání s Jaroslavem Dobešem alias guru Járou touží. Dokonce až tak, že jsou ochotné jít kvůli tomu za svým senátorem. Své o tom ví první místopředseda Senátu Přemysl Sobotka.

Obřad spojení Lingamu a Joni

Óm nadsamec totiž ve své pozvánce na "duchovní pouť" nařídil žadatelkám o pobyt, aby jim pozvánku potvrdil jejich senátor. Češky a Bulharky prý žijí v nesvobodné zemi a potvrzení potřebují. Co na tom, že Bulharsko ani Senát nemá.

Senátor tak má podepsat větu: "Povoluji ženě (XY) jet na duchovní pouť Spiritual Trekking 2011, na které možná proběhne i tantrický obřad spojení lingamu s jóni."

Jinými slovy, měli požádat senátora o povolení sexu s Óm nadsamcem. Lingam a Jóni jsou v tantrickém slovníku výrazem pro mužské a ženské pohlavní orgány.

O povolení k účasti na "pouti" žádala senátora

Dívky to přitom vůbec nemusely vědět. "Podrobné informace o pouti obdržíte až na místě srazu, tentokrát tedy v Bangkoku (Thajsko)" píše se v pozvánkách, které Járovi stoupenci rozesílali.

Hodně lidí si možná řekne, že by podobnou pozvánku hodili rovnou do koše. O tom, že ale některé z oslovených slečen nadsamcovu žádost vzaly naprosto vážně, se přesvědčil první místopředseda Senátu Přemysl Sobotka.

Koukal jsem na ni, jak na zjevení

"Byl jsem ve svém regionu, když za mnou přišla mladá dívka a předložila mi k podpisu nějaké papíry s tím, že jede do Thajska na pouť a potřebuje mít svolení svého senátora," sdělil Blesk.cz Přemysl Sobotka s tím, že na dívku koukal jak na zjevení.

"Řekl jsem jí, že již dávno není doba ÚV KSČ aby potřebovala k výjezdu do zahraničí nějaká povolení," vzpomínal s úsměvem Sobotka. Dívka, která prý měla jisté půvaby, ho ale i nadále prosila, aby jí svolení dal, s tím, že už má letenku a bez jeho povolení ji na pouť nevezmou.

Neodbytná dívka chtivá duchovních zážitků

"Tak jsem jí řekl, ať dojde za týden. A slečna skutečně došla," nevěřil Sobotka. Mezitím si ale zjistil, o co se jedná, a milou dívku ze své kanceláře vypakoval. "Řekl jsem jí, že nic podepisovat nebudu."

Dívce sdělil, že ve skutečnosti Óm nadsamci Járovi nejde o žádnou duchovní pouť, ale o sexualní zážitky. Slečna mu neuvěřila. "Lékařskou diagnózu raději stanovovat nebudu," uvedl Sobotka, původní profesí lékař, který před podobnými žádostmi varoval alespoň ostatní senátory.

To, zda duchovních zážitků chtivá slečna nakonec do Thajska odjela, není známo.

Video se připravuje ...
Další videa