Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Klaus nakupoval pro sebe: Oblek vybíral skoro hodinu!

Autor: hof, šim - 
23. prosince 2010
18:07

Zatímco všichni horečně shánějí poslední vánoční dárky nebo kupují stromek a kapra, prezident Václav Klaus (69) nakupoval pro sebe.

Prezident poblíž pražského Staroměstského náměstí vybíral pánské obleky v italském obchodě. Trvalo mu to skoro tři čtvrtě hodiny!

Času měl dost, dárky pro rodinu se nezabývá. V neděli v diskuzním pořadu TV Prima Partie totiž nechtíc prozradil, že letos byl v nákupu dárků poněkud pasivní, což v okamžiku omluvil rozpačitým úsměvem. Moderátor Jan Punčochář však situaci zachránil: "Takže u vás nosí dárky Ježíšek." "Ano, ano, to je výborné. To jste mi poradil. To teď budu používat," pookřál Klaus.

Klaus umí být chic

Klaus je v módě zběhlý. I módní kritička Blesku Františka Čížková ho hodnotí známkou jedna, i když se obléká poměrně konzervativně. „Od prezidenta se neočekává, že bude módní ikonou. Od něj se předpokládá solidnost,“ myslí si Františka.

Z obchodu Klausovi pomáhal s novými obleky bodyguard. „Vy jste opravdu všude,“ řekl Klaus, když viděl fotoreportéry Blesku. V dobré náladě jim popřál klidné svátky a zamířil na Pražský hrad.

milesmiles ( 1. ledna 2011 18:40 )

VŠICHNI SI TU UŽ NAREJŽOVALI ALE LÉKAŘI BUDOU MÍT STANOVENÉ PLATY ALE PRACOVAT ZADARMO A JEŠTĚ SI PLATIT POJISTKU JE NEJVĚTŠÍ DRZOST KTEROU SI VLÁDY NA URČITÉ SKUPINĚ OBYVATEL DOVOLILY. NYNÍ SE MĚLY VŠECHNY AKTIVITY SOUSTŘEDIT NA VRÁCENÍ PENĚZ LÉKAŘŮM ABY MOHLI DŮSTOJNĚ ŽÍT. VŠICHNI PODNIKAJÍ ALE LÉKAŘI MAJÍ TARIFY STANOVENÉ. TAKŽE NIC. NAPRAVTE TY ŠKODY A HNED.JINAK BUDE NÁROD TRPĚT.

vojjaksvejk ( 25. prosince 2010 18:33 )

V ČR lze dále škrtat. dokud nebudou nebožtíci po smrti propadávat v krematoriu roštem.Ale i to lze tajnou dohodou a vládním nařízením obejít stačí jim jen před ztuhnutím rozpažit .

quasimodo ( 24. prosince 2010 22:41 )

ale no tak , takovych demagogickych reci beha po netu mraky.

quasimodo ( 24. prosince 2010 22:41 )

je naprosto zbytecne spolu diskutovat.

jakub-moravec ( 24. prosince 2010 22:26 )

Nevím co je pablbek a vaše názory vám neberu,ale sám jste psal že to či ono se mělo stát už hned po sametové revoluci, ano mělo ale nestalo,tak to můžeme dodělat i teď.Věřili jsme Havlovi,že byl týrán ve vězení za to že psal protikomunistickou literaturu a zatím to vše byly kecy,ve vězení si žil jak lórd,jídlo jen z tuzexu a chlastal a chlastal a na presidenta ho tam dosadili samotní komunisté,podobně jako dříve Husáka a to Havel o tom všechno musel vědět,Havel a Klaus jsou první vlastizrádci a potřebují trest smrti.Neznáte li o tom fakta,dejte mi vaši emailovou adresu a jám to pošlu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa